23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Kırlangıç Fırtınası yeni 4. bölüm fragmanı

Kırlangıç Fırtınası 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX’un yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası son bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşandı. 27 Mart Pazartesi yeni bölümü yayınlanan Kırlangıç Fırtınası’nda bu hafta, Ülfet’in oğlunu bulana kadara asla durmayacağından emin olan Kudret, bu işi kökten çözmeye karar verdi. Bütün aileyi düğün gecesi, dengeleri alt üst edecek kadar büyük bir sürpriz beklemekteydi.

27 Mart 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Kırlangıç Fırtınası yeni 4. bölüm fragmanı

Kırlangıç Fırtınası 3. son bölüm ile ekranlara geldi. FOX’un yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası son bölüm sürpriz bir sonla bölümü kapattı. Kırlangıç Fırtınası 4. yeni bölüm fragmanı ise gelecek hafta yaşanacaklara dair ipuçları verdi. Dizinin bu haftaki bölümünde, Ülfet’in oğlunu bulana kadara asla durmayacağından emin olan Kudret, bu işi kökten çözmeye karar verdi. Bütün aileyi düğün gecesi, dengeleri alt üst edecek kadar büyük bir sürpriz beklemekteydi.

KIRLANGIÇ FIRTINASI 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KIRLANGIÇ FIRTINASI SON BÖLÜM ÖZETİ

Fikret ve Kudret sırrı saklamak için ne kadar çaba gösterseler de konakta herkes teker öğrenmektedir. Sultan ve Maksut çocukları için susmayı tercih edecekse de, Zehra’nın susmaya hiç niyeti yoktur. Zehra her ne kadar yıllardır gelini olsa da Fikret’in yapabileceklerinin sınırlarından henüz haberdar değildir. 

Ülfet’in oğlunu bulana kadara asla durmayacağından emin olan Kudret, bu işi kökten çözmeye karar verir. Acaba Ülfet Kudret’in ölüm kapanından kurtulabilecek mi? Şahin’in tehlikeyi atlatmasıyla birlikte Reyhan ve Akın’ın düğününün yapılmasına karar verilir. Ancak bütün aileyi düğün gecesi, dengeleri alt üst edecek kadar büyük bir sürpriz beklemektedir.

 

KIRLANGIÇ FIRTINASI SON BÖLÜM İZLE - FOX