19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kızım dizisi 7. son bölümde kritik sahne

Kızım dizisi son bölümü ile dün akşam ekrana geldi.

3 Kasım 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kızım dizisi 7. son bölümde kritik sahne

Kızım fragman videosu Demir’in yaşadığı pişmanlıkların bu haftaya da damga vuracağını gösterdi. Öte yandan Asu Karahan’ın başına gelen olaylar durgunlaşmasına neden olacak. Doktorun Candan'dan Demir'in numarasını istemesi üzerine Öykü doktorla görüşüp babasına hastalığını söylememesini rica edecek. Öykü'nün bu isteğine karşılık doktorun nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu. Demir Öykü'nün sakladığı gerçeği öğrenebilmek için ısrar eder.

KIZIM DİZİSİ 8.BÖLÜM FRAGMANI

Kızım dizisi 8.yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Fragman yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.

KIZIM DİZİSİ 7.BÖLÜM ÖZETİ

Kızım dizisinin 7. bölümünde Öykü hastalığını saklamak için elinden geleni yapmaya devam edecek.

Doktorun Candan'dan Demir'in numarasını istemesi üzerine Öykü doktorla görüşüp babasına hastalığını söylememesini rica edecek. Öykü'nün bu isteğine karşılık doktorun nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu. Demir Öykü'nün sakladığı gerçeği öğrenebilmek için ısrar eder.

Demir, Candan'a yaşadıkları yer konusunda dürüst davranmaya karar verir ancak, Candan ve Uğur'un pansiyonda karşılaşma ihtimalini hiç hesaba katmamıştır. Öykü' nün Demir'den sakladığı sırrı öğrenen sürpriz kişi, Öykü'nün zorlu anlar yaşamasına neden olur. Öykü için büyük sırrının yükü biraz daha ağırlaşır.

KIZIM DİZİSİ 6. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir Öykü'nün sakladığı gerçeği öğrenebilmek için ısrar eder. Babasına güvenmeye başlayan Öykü sırrını sonunda söyleyebilecek midir? sorusunun yanıtı Kızım son bölümde yanıtlandı.

Demir, Candan'a yaşadıkları yer konusunda dürüst davranmaya karar verir ancak, Candan ve Uğur'un pansiyonda karşılaşma ihtimalini hiç hesaba katmamıştır.

Öykü' nün Demir'den sakladığı sırrı öğrenen sürpriz kişi, Öykü'nün zorlu anlar yaşamasına neden olur. Öykü için büyük sırrının yükü biraz daha ağırlaşır.