25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kızlarım İçin dizisinde şoke eden sahne

Kızlarım İçin 13.yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı. 20 Şubat Salı akşamı ekrana gelen Kızlarım İçin 12.son bölüm izleme linki haberimizde.

21 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kızlarım İçin dizisinde şoke eden sahne

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Kızlarım İçin dizisinin merakla beklenen 12. Bölüm fragmanı yayınlandı. En son 11. Bölümüyle ekrana gelen Kızlarım İçin, 12. bölümünün fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin sevenleri yaşanacak yeni gelişmeleri merakla bekliyor.

Hüma ile Yaşar, karşı karşıya!

Kızlarım İçin'de heyecan giderek artıyor! Ortaya çıkan şok gerçek, Yaşar ve kızları için önemli bir sınavın habercisidir! Zübeyir'in hakkındaki gerçek, tüm dengelerin sarsılmasına sebep olur.

 

KIZLARIM İÇİN DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Kızlarım İçin 12. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?
 
Kızlarım İçin’in 12. bölüm fragmanında ; Zübeyir sonunda Hüma’yı evinde kabul ediyor. Hüma ise yeni hayatına asla alışamıyor.Sürekli ailesini özlediğini ve evine gitmek istediğini söylüyor. Zübeyir ise ne başından beri bir çocuk sahibi olmak istemediği halde sırf inat uğruna evine aldığı kızına tahammül edemiyor. Hüma’nın ben babamın yanına gitmek istiyorum demesinin ardından sinirlenen Zübeyir ‘’ senin asıl baban benim ‘’ diyerek ona kızıyor. Hüma ise yaşından oldukça büyük bir laf ederek babasına ders veriyor. Hüma’nın     ‘’ baba olmak için babalık yapmak gerek bir kez öpmedin beni bir kez bile kıymetlim demedin’’ laflarına Zübeyir çok bozuluyor.