25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kızlarım İçin 8.bölümde Yaşar ağlıyor

Kızlarım İçin 8. bölüm fragmanında Yaşar, Sumru’nun karşısında hüngür hüngür ağlar. Buna rağmen, ailelerinin dağılması ile birlikte, büyük bir travma yaşayan kızlar için hayat giderek zorlaşmaktadır.

24 Ocak 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kızlarım İçin 8.bölümde Yaşar ağlıyor

Kızlarım İçin Dizisinin 7. Bölümünde Neler Oldu?

Kızlarım İçin 8. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra, 7. bölümden akıllarında kalan soruların birazına yanıt bulabildi. 7. bölümde ise Yaşar, Sumru’nun para için yaptıklarının farkına varır. İhtiyaçları olan 150 bin lirayı bulmak için tanımadığı bir adamın evine giderken Yaşar kızını görür ama onu durdurmayı başaramaz. Yaşar, bütün olanlardan kendini sorumlu tutmaktadır. Selva, Çetin’in kendisini aldattığını öğrenir. 

8. Bölümde özeti

Kızlarım için 8. bölüm fragmanı Yağız ve Alper arasındaki Kumru savaşı ile başlar. Yağız, Alper’e açık açık Kumru’ya aşık olduğunu söyleyince Alper öfkelenir. İkisi arasında bir kavga alevlenir. İlk yumruğu atan Alper’dir. Sonrasında ise Sumru ve Yaşar görünür. Yaşar, Sumru’nun para için yaptıklarından dolayı rahatsızdır. Bir yandan kızına onları bu şekilde yetiştirmediğini söylerken, diğer yandan kendini suçlar. Yaşar çaresizlik içindedir. Sumru ise babasının bu durumu karşısında gözyaşlarını tutamaz.