25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kurtlar Vadisi Pusu hakkında bomba iddia!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak? KVP fanları aylardır bu sorunun cevabının peşinde. Kurtlar Vadisi dizisi hakkında son dakika çıkan iddiaya göre yayınlanacağı kanal belli oldu. Dizinin en son ocak ayında başlayacağı ve Kurtlar Vadisi Darbe adıyla yeniden yayınlanacağı iddiası ortaya atılmıştı. Son iddiada ise dizinin yeni sezon çekimlerinin tamamlandığı ve Kurtlar Vadisi Darbe adıyla yayınlanacağı kanalın belli olduğu söyleniyor. Konuyla ilgili Necati Şaşmaz ve Pana Filmden ise henüz bir açıklama yok.

8 Mart 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kurtlar Vadisi Pusu hakkında bomba iddia!
Aylardır Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezonunun başlamasını bekleyen KVP fanları son çıkan haberle heyecanlandı. Ortalıkta dolaşan iddialara göre Kurtlar Vadisi yeni sezonu 1. bölümden başlayacak ve Kurtlar Vadisi Darbe adıyla TRT 1'de ekrana gelecek. Bu iddiaya göre yakında TRT bombayı patlatacak. Yapımcı firma ve TRT arasında dizi ve sinema filmi anlaşmalarının yapıldığı da iddia edildi. Bu sezon ekrana geleceği söylenen fakat bir türlü hangi kanalda yayınlanacağı ve ne zaman başlayacağı açıklanmayan Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcı firması olan Pana Film ile TRT 1'in her konuda anlaştığı iddia edildi.
 
 
Tüm sinema filmi hakları ve dizi haklarının TRT 1'e geçeceği ileri sürülürken, yapımcı firmanın gelecek sezon için TRT 1'le her konuda anlaştığı da iddia edildi. Tüm sinema filmlerinin de kanala verildiği iddiaların arasında. Kurtlar Vadisi Filistin filminin TRT 1'de ekrana gelmesi ve bu iddiaların ortada dolaşması sonrası KVP fanları yeni sezon için heyecanlandı. Konuyla ilgili TRT yetkililerinden veya Kurtlar Vadisi yapımcısı Necati Şaşmaz ve Pana Filmden şu ana kadar herhangi bir açıklama yok. Kurtlar Vadisinin TRT 1'de başlayıp başlamayacağını ilerleyen günlerde göreceğiz. Konuyla ilgili yapılacak açıklamalara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

KURTLAR VADİSİ DİZİ SERİLERİ
 
Kurtlar Vadisi
 
Kurtlar Vadisi serisinin ilk dizi filmi olan Kurtlar Vadisi, 15 Ocak 2003 yılında ekranlara gelmiştir. Bu bir mafya dizisidir sloganı ile akıllara kazınan dizi aksiyon dizi olarak kendini göstermiştir. 29 Aralık 2005 yılında yayınlanan 97. bölümü ile Kanal D ekranlarında son bulmuştur.
 

Kurtlar Vadisi Terör
 
Kurtlar Vadisi Terör, Türkiye'de yaşanan Mafya - Derin Devlet ilişkisini ve Türkiye'de yaşanan Terör faaliyetlerini ekranlara taşımıştır. Dizinin büyük tepki alması RTÜK tarafından ikinci bölümün yayınlanmasının ardından yayından kaldırılmasına neden olmuştur.
 

Kurtlar Vadisi Pusu
 
Kurtlar Vadisi Pusu, daha önce ekrana gelen Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğinde çekilmeye başlanmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu'da yine Türkiye'de yaşanan Mafya - Derin Devlet ilişkisi konu edilmiştir.

Kaynak: Yeniakit