20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Masum Değiliz dizisinde gerilim artıyor

Masum Değiliz yeni 4.bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Masum Değiliz son 3.bölüm Atv izleme linki dizi izleyicileri tarafından merak edilen konular arasında!

12 Temmuz 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Masum Değiliz dizisinde gerilim artıyor

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Aras Aydın, Ushan Çakır'ın paylaştığı Masum Değiliz'in ilk iki bölümü Nisan ayında başlamış ve ara vermişti. 3 bölümü ile bu akşam ekrana gelecek Masum Değiliz yeni bölümde Umut'un sattığı arabada kan bulunması, polis tarafından tutuklanması herkese korku salıyor.




Masum Değiliz fragman videosu Müge’nin arkadaşı için vereceği mücadelenin bu hafta da devam edeceğini gösterdi. Umut’un araba ile ilgili planını devreye sokması ise işlerin içinden çıkılmaz bir hal almasına neden olacak.

MASUM DEĞİLİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mert'in nişandan beri takındığı mesafeli tavırları ve Selin'le yakınlaşması Ceyda ile olan ilişkisini krize sokar. Bu esnada herkesten gizli biçimde nişan gecesinde yaşananları araştıran Sema, eline geçen her yeni bilgiyle daha çok dehşete kapılır. Ancak o gece olanları araştıran tek kişi Sema değildir. Deniz'in ev arkadaşı Müge de, arkadaşının başına gelenleri ne pahasına olursa olsun bulmaya kararlıdır. Umut'un diğerlerine haber vermeden nişan gecesi kullandığı arabayı elinden çıkartması ise işleri geri dönülmez bir noktaya getirecek, tüm yaşananları ortaya çıkartan bir sürecin başlangıcı olacaktır.



MASUM DEĞİLİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Panik hata yaptırıyor...

Nişan gecesinde yaşanan olayın ardından, Emir meseleyi kapatmak için uğraşırken, Mert olayın vicdani yükü ile boğuşmaktadır. Öte yandan Volkan'ın eşi Sema, kocası ve diğerlerinin nişandaki tuhaf davranışlarından şüphelenerek o gece neler olduğunu öğrenmeye çalışır. Bu esnada, yola çıktığı günden beri babasından haber alamayan Selin, onun başına bir şey gelmiş olabileceğinden korkmaya başlar. Umut ise yaşadıkları travmatik olayın ardından bir türlü kendine gelemez. Paniğe kapılan Umut, olayla ilgili çok büyük bir hata yaparak her şeyin daha da karışmasına yol açacaktır.




MASUM DEĞİLİZ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Lise yıllarından beri ayrılmamış üç yakın arkadaş; Mert, Emir ve Volkan. Mert'in nişanın olduğu gün, aralarında Mert'in nişanlısının kardeşi Umut'un da dahil olduğu büyük bir olaya karışırlar ve bu olay hepsinin hayatını değiştirir. O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sır o kadar büyüktür ki taşıması o genç bedenlere ağır gelecektir.