25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Meleklerin Aşkı 3. yeni bölüm fragmanı yayında

Meleklerin Aşkı 3.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Meleklerin Aşkı son 2. bölüm izleme linki star.com.tr'de

13 Temmuz 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Meleklerin Aşkı 3. yeni bölüm fragmanı yayında

Show TV'nin eğlenceli dizisi Meleklerin Aşkı zirvede başladı! Meleklerin Aşkı, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle Total’de 3,28 izlenme oranı (rating), 11,94 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Show TV’nin ekran yolculuğuna başlayan dizisi Meleklerin Aşkı izleyicilerine eğlence dolu anlar yaşattı. Meleklerin Aşkı’nın heyecanla beklenen bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #MeleklerinAşkı etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #MeleklerinAşkı etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 18 saat, dünyada 2 saat 50 dakika TT listesinde kaldı.



MELEKLERİN AŞKI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Meleklerin Aşkı’nın 2. bölümünde Yağmur, Deniz’le birlikte yakalanmış, Melek’i kendine âşık etme planı daha başlamadan bitme noktasına gelmiştir. Bu yüzden Melek’e bir an önce gerçekleri anlatmalıdır. Fakat bir sorun vardır ki, gerçekleri o da bilmemektedir.



Çünkü geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. O gece yaşananları bilen tek bir kişi vardır, o da Deniz’dir. Deniz de gerçekleri menfaatleri doğrultusunda maniple edecektir. Yağmur’un kendisi bile Deniz’le sevgili olduğuna nerdeyse inanacaktır. Yağmur bu duruma daha fazla dayanamaz. Şartları lehine çevirmek için harekete geçecektir ki Rukiye’nin verdiği akılla, işlerin iyiden iyiye sarpa sarmasına neden olur.
 

MELEKLERİN AŞKI SON BÖLÜM İZLE


Yağmur, yine bir yanlış anlamanın ve entrikanın içine düşmüştür. Yağmur bu badireyi de atlatır. Tüm yanlış anlaşılmalardan, Deniz’in ahtapot gibi saran kollarından nihayet kurtulmuştur. Artık herkes Yağmur’la Deniz’in sevgili olmadığına emindir. Evde şimdilik sular durulmuşsa da Necmettin ikna olmamıştır. Evinin koridorlarında yaşanan trafiğe el koymaya karar verir. Kapalı kapılar ardında yaşananları ortaya çıkaracaktır. Bunun için de eve gizli kamera taktırır. Tabii ki bunun ilk kurbanı da Yağmur olur. Yağmur, kameralara ve Necmettin’e öyle bir şekilde yakalanır ki artık ne yapsa da kendini aklamayı başaramayacaktır.




MELEKLERİN AŞKI 1. BÖLÜM

Meleklerin Aşkı’nın ilk bölümünde Yağmur, kendisini evlat edinen Hadiye’nin tüm itirazlarına rağmen huzurevinde gönüllü olarak çalışmakta ve orda yaşamaktadır. Çünkü huzurevi sakinlerine gönülden bağlıdır. Özellikle de Rukiye’ye. Rukiye’nin aksi, inatçı ve isyankâr hallerinin tek sakinleştiricisi bir doz Yağmur’dur. Demir Lady Rukiye, Yağmur’u görünce adeta bir pamuk prensese dönüşür. Bu pamuk prenses sayesinde Yağmur, hayatını değiştirecek olan Melek’le tanışır. Yağmur’un karşısına birdenbire çıkan bu Melek, yine aynı hızla kaybolmak üzeredir. Çünkü Rukiye, huzurevinde çıkardığı büyük faciadan dolayı kovulmuştur. Büyük kızının ve damadının evine taşınacaktır.