20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Meryem dizisinde Savaş ne yapacak?

Meryem 20.bölüm fragmanı ve Meryem son 19.bölüm izleme linki izleyiciler tarafından araştırılıyor. Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Meryem sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dizi severleri ekran başına kilitliyor.

7 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meryem dizisinde Savaş ne yapacak?

Meryem 19.bölüm fragmanı heyecanlandırdı. Meryem soluksuz izlenen Kanal D dizisi olmanın dışında ünlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. Meryem her yeni bölümü doludizgin devam ediyor. Meryem son bölümde; Oktay yolun sonundadır artık… Savaş’ın öfkesi, ona karşı giderek artmaktadır. Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar vermiştir. 

 

MERYEM 19.BÖLÜMDE NELER OLDU?

İzinsiz başka bir eve girdiği için hapse atılan Savaş, çıkar çıkmaz intikam için Oktay ile hesaplaşıyor!

Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Meryem'i adeta takıntı haline getiren Oktay, bu uğurda gözünü bir kez bile kırpmadan her türlü kötülüğü de yapmaya hazırdır. Savaş, Gülümser ile ilgili gerçekleri Meryem'e, Oktay ve annesinin söylediğini öğrenir. Oktay'ın annesiyle yüzleşmek isteyen Savaş, evine gider ve Oktay ile karşı karşıya gelir. Oktay ise annesinin evine giden Savaş'ı silahla durdurmak ister.

 

 

MERYEM SON 18.BÖLÜM ÖZET

Daha fazla gerçekleri saklamak istemeyen Meryem, kaza gecesi tüm olanları anlattığı bir video çeker. Bu videodan haberdar olan Oktay, köşeye sıkıştığını anlar ve harekete geçmeye hazırlanır. Zira bu videonun ortaya çıkması, Oktay’ın sonu olacaktır. Meryem, Savaş’ın zarar görmemesi için çektiği bu videoyla önemli bir adım atar.