19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Meryem'de Oktay'ın yeni planı belli oldu

Meryem başrollerini Ayça Ayçin Turan (Meryem Akça), Furkan Andıç (Savaş) ve Serenay Aktaş (Burcu Komiser) oynadığı Meryem 20.bölüm izleyicisini ekrana kilitledi. Meryem 20. bölümde Meryem ile Savaş'ın yakınlığından rahatsız olan Oktay, onları ayırabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

14 Aralık 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meryem'de Oktay'ın yeni planı belli oldu

Meryem 20.bölümde Meryem ve Savaş cephesinde beklenen gelişme oluyor. Meryem, babasının ölümünde Oktay’ın parmağı olduğunu öğrendiği için şoktadır. Oktay’ı bulmak için yola çıkar.

 

MERYEM 20.BÖLÜM ÖZET

 

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in duygularını ortaya çıkarıyor; Burcu kalbine daha fazla engel olmak istemiyor!

Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda zorlamaya devam eder. Meryem, ona kalbini açmak için tereddütler yaşarken Savaş'tan gelen yeni hamle kendi duygularını sorgulaması için bir fırsat olur. Savaş, Meryem'in daha önce kimseyi sevmediğini ve aşkı tam anlamıyla tadamadığını savunur. Meryem, ilk defa kalbini dinlemeye başlar ve aralarındaki engellerin kalkmasına yardımcı olur.

 

 

Öte yandan Güçlü, Burcu'nun kalbindeki kilidi açmayı başarır. Burcu, taş gibi olmuş kalbini ilk defa Güçlü'ye teslim edecektir.

 

MERYEM SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ- KANAL D