25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Meryem dizisinde olaylar bitmek bilmiyor

Meryem dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayında! Kanal D ekranlarında her Çarşamba akşamı ekrana gelen Meryem dizisisinin son bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu. Yayına girdiği ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen dizide bu hafta sürpriz gelişmeler yaşandı.

17 Ağustos 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meryem dizisinde olaylar bitmek bilmiyor

Meryem 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her çarşamba akşamı ekrana gelen Meryem dizisinin bu haftaki bölümünde Savaş, gerçekleri öğrenmek için Meryem'i konuşturmaya çalışıyor! Oktay, Savaş'ın Meryem'i kaçırdığını düşünerek telaşa kapılır. Yerlerini öğrenmek için Güçlü'yü sorguya çeker. İstediğini yanıtı alamayan Oktay, fiziki müdahale de kullanmaya başlar. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Meryem dizisi son bölümden hemen sonra yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Meryem dizisi 4. yeni bölüm fragmanı ilk görüntüler ekrana geldi.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği Meryem’in başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş yer aldığı Meryem dizisi yeni bölümleriyle her Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Meryem dizisi 4. bölümünde Meryem, kendisini kurtaran kişiyi öğreniyor! Polislerin de olaya dahil olmasıyla Meryem-Savaş tarafları bu işe nasıl çözüm bulacak!  Gözünü karartarak ateşlerin içerisine giren Meryem, uyandığında karşısında Oktay'ı görür ve kendisinin onun kurtardığını düşünür. Lakin zamanla bu işin aslını öğrenir ve Oktay'a hesap sorar. Meryem, Oktay'ın neden yalan söylediğini anlamaz ve mantıklı bir cevap bekler. Tüm bu sohbet gerçekleşirken ise polisler de olayların içerisine dahil olmak üzeredir.    Meryem-Savaş tarafları bu duruma nasıl çözüm bulacak?  Meryem, heyecan dolu bölümüyle 23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!



MERYEM DİZİSİNDE BU HAFTA NELER YAŞANACAK?

Meryem dizisinde bu hafta Savaş, gerçekleri öğrenmek için Meryem'i konuşturmaya çalışıyor! Oktay, Savaş'ın gerçekleri öğrenmesini engelleyebilecek mi?

Meryem'in babasına söylediği sözlerden sonra Savaş, kazayı Meryem'in işlemediğini duyar. Tüm gerçeği öğrenmek için ise onu zorla kaçırarak mutlu gelecek hayalleri kurduğu dağ evine götürür. Savaş ve Meryem arasındaki itişme sonucu Savaş yaralanır. Meryem ise onu o halde bırakamayarak yardım etmeye çalışır.

Oktay, Savaş'ın Meryem'i kaçırdığını düşünerek telaşa kapılır. Yerlerini öğrenmek için Güçlü'yü sorguya çeker. İstediğini yanıtı alamayan Oktay, fiziki müdahale de kullanmaya başlar. Burcu, savcı Oktay'ı engellemeye çalışsa da başarılı olamaz. Oktay, Savaş'ın gerçekleri öğrenmesini engelleyebilecek mi?