25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Meryem dizisinde neler oluyor?

Meryem dizisinin 5. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dün akşam yayına giren Meryem dizisi 4. bölümde Meryem ile Oktay'ın ilişkisi olduğunu öğrenen Güçlü, bunu ortaya çıkarmaya çalışıyor! Meryem, kendisini kurtaran kişiyi öğreniyor! Polislerin de olaya dahil olmasıyla Meryem-Savaş tarafları bu işe nasıl çözüm bulacak?

24 Ağustos 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meryem dizisinde neler oluyor?

Meryem dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Meryem dizisi 4. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Heyecanla beklenen dizide bu hafat Meryem, kendisini kurtaran kişiyi öğreniyor! Gözünü karartarak ateşlerin içerisine giren Meryem, uyandığında karşısında Oktay'ı görür ve kendisinin onun kurtardığını düşünür. Lakin zamanla bu işin aslını öğrenir ve Oktay'a hesap sorar. Meryem, Oktay'ın neden yalan söylediğini anlamaz ve mantıklı bir cevap bekler. Tüm bu sohbet gerçekleşirken ise polisler de olayların içerisine dahil olmak üzeredir. Peki Meryem-Savaş tarafları bu duruma nasıl çözüm bulacak? Meryem dizisi 5. yeni bölüm fragmanında neler olacak? Ayrıntılar ve yeni gelişmeler haberimizde. Meryem, heyecan dolu bölümüyle 23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek.

Meryem dizisi 5. yeni bölüm fragmanında Savaş, Oktay'ı karşısına alarak Meryem'in yerini öğrenmeye çalışıyor! Oktay'ın Meryem ile ilişkisi olduğunu öğrenecek mi? Savaş ile Güçlü, Oktay ve Meryem hakkındaki gerçeği öğrenmek için peşlerine düşer. Oktay'ın kaldığı odaya giderek Meryem'i de orada bulmayı amaç ederler. Bu sayede Oktay ve Meryem arasındaki ilişkiye calı şahit olabileceklerdir. Bu birliktelik gün yüzüne çıkarsa Savaş'ın asıl öğrenmek istediği cinayette büyük bir ipucu ortaya çıkacaktır.

Savaş, gerçekleri öğrenebilecek mi?

Meryem dizisi son bölümde Savaş, Meryem’i kaçırdıktan sonra Oktay da peşlerine düşer. Derin’in de geldiği dağ evinde yeni bir yüzleşme gerçekleşir. Meryem, kendisini yangından kimin çıkardığını sorgularken, Savaş kazanın ayrıntılarını öğrenmeye iyice yaklaşır. Oktay’la ilgili olan gerçekleri adım adım öğrenen Meryem, ondan biraz daha uzaklaşır. Savaş, Meryem’in birini koruduğunu düşünür ve gerçeklere ulaşmak için Meryem’i Gülümser’e açtırdığı catering şirketinde işe aldırır. Yurdal, Turan’ı alt etmek için Oktay’dan yardım ister. Oktay, göz boyamak için Arif’i özel bir kliniğe yerleştirir. Meryem’e bir yalan daha söyler. Güçlü, Meryem’in peşindedir. Meryem ve Oktay’ın ilişkisini öğrenmek üzeredir