25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Meryem dizisinde Oktay köşeye sıkıştı

Meryem son bölümde Meryem’in Oktay’a artık tahammülü kalmadı. Oktay durumun vahametinin farkına varıp hemen Beliz’e koştu. Beliz evdeyken ona suşi alıp sürpriz yaptı. Beliz Oktay’ın bu romantik tavrından ondan bir şey isteyeceğini anladı. İsteğinin Meryem ile ilgili olduğunu duyunca çok sinirlendi. Oktay Beliz’e bu hayatta tek güvendiği insanın o olduğunu söyleyerek onu ikna etti.

18 Eylül 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Meryem dizisinde Oktay köşeye sıkıştı

Meryem son bölümde Meryem’in Oktay’a artık tahammülü kalmadı. Oktay durumun vahametinin farkına varıp hemen Beliz’e koştu. Beliz evdeyken ona suşi alıp sürpriz yaptı. Beliz Oktay’ın bu romantik tavrından ondan bir şey isteyeceğini anladı. İsteğinin Meryem ile ilgili olduğunu duyunca çok sinirlendi. Oktay Beliz’e bu hayatta tek güvendiği insanın o olduğunu söyleyerek onu ikna etti. Savaş gerçeğe adım adım yaklaşıyor. Nişanlısının annesi ile Meryem’i yüzleştirdi. Annesi katilin Meryem olmadığını, gerçek katili gizlediğini söyledi.

Oktay’ın, Meryem’e olan bütün kredisi bitmiştir o yüzden devreye başkalarını sokar. Meryem’e yakın durması için Beliz’i ikna eder. Derin’i ise korkutması için Meryem’e gönderir. Oktay ise zengin hayatının keyfini sürmektedir.

Savaş gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır, kazayı Meryem’in yapmadığından emindir. Gerçeklerle Meryem’i yüzleştirmeye de kararlıdır. Güçlü de boş durmaz. Burcu’yu kaza gecesinin delil dosyasını tekrar açmaya ikna etmeye çalışmaktadır. Savaş’ın ise bambaşka bir planı vardır ama işler beklediği gibi gitmez.