25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Meryem 9. bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı (Meryem son bölümde neler oldu?)

Meryem dizisinin 9.yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kanal D’nin sevilen dizisi Meryem heyecan dolu bir bölüm ile 20 Eylül 2017 Çarşamba akşamı ekrana geldi. Fırtınalar estiren sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizide bu hafta Savaş ile Meryem arasındaki engeller ortadan kalktı; Burcu ile Güçlü duygularını birbirlerine açıkladı. Meryem 9.yeni bölüm fragmanında yer alan görüntülere göre Meryem, Savaş ile yüzleşme fırsatı yakalıyor; gizli gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor! Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kaza en çok Meryem ile Savaş'ı etkilemişti. Savaş, evlenmeyi düşündüğü kadını kaybederken, Meryem işlemediği bir suçu üstlendiği için hapis cezası almıştı. Ayrıca Savaş'ın hedefi haline gelmiş ve hayatı mahvolmuştu. Zaman içinde her ikisi de yaşanan kazadan en çok zararı kendilerinin aldığını fark ederler. Meryem, sevgilisi Oktay'a olan güvenini kaybeder ve artık tüm yaşananlardan yorulduğunu fark eder.İşte Meryem 9. Bölüm fragmanı ve 8.son bölümde yaşananlar…

21 Eylül 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Meryem 9. bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı (Meryem son bölümde neler oldu?)

Meryem 9. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanında Meryem, Savaş ile yüzleşme fırsatı yakalıyor; gizli gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor! Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kaza en çok Meryem ile Savaş'ı etkilemişti. Savaş, evlenmeyi düşündüğü kadını kaybederken, Meryem işlemediği bir suçu üstlendiği için hapis cezası almıştı. Ayrıca Savaş'ın hedefi haline gelmiş ve hayatı mahvolmuştu. Zaman içinde her ikisi de yaşanan kazadan en çok zararı kendilerinin aldığını fark ederler. Meryem, sevgilisi Oktay'a olan güvenini kaybeder ve artık tüm yaşananlardan yorulduğunu fark eder. Meryem'in gitmesini ve daha Oktay'ın verdiği zararı engellemek isteyen Savaş, onu korumaya çalışır. İkili arasındaki yüzleşme ise üstü örtülü gerçekleri ortaya çıkarmaya başlar. Meryem, Savaş'ın daha fazla zarar görmemesi için sakladığı gerçeği söylemeye hazırlanır. Meryem, merakla beklenen yeni bölümüyle 27 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

MERYEM 9. BÖLÜM FRAGMANI



Meryem 8.son bölüm 20 Eylül 2017 Çarşamba akşamı ekrana geldi. Savaş ile Meryem arasındaki engeller ortadan kalkıyor; Burcu ile Güçlü duygularını birbirlerine açıklıyor! Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kaza, Savaş ile Meryem'i karşı karşıya getirmişti. Savaş, tüm suçun Meryem taarfından işlendiğini düşünmüş ve onun cezasını çekmesi için kollarını sıvamıştı. Fakat zamanla gerçekleri öğrenmeye başlayan Savaş, Meryem'in başkalarını korduğunu anlamıştı. Meryem'in de kendisi gibi bu kazadan gönül yarasıyla kurtulduğunu gören Savaş, Meryem'e karşı beslediği nefret duygusunu sonlandırmıştı. Meryem de Savaş'ın çektiği acıları anlamış ve kendisini onun yerine koyduğunda büyük acılar çekmişti. İkilinin aralarındaki duvarları yıkması, yeni bir başlangıç yapmalarına sebep olur.

MERYEM 8. BÖLÜM ÖZETİ

Oktay, amaçlarına adım adım ulaşmak üzeredir. Yurdal Sargun ile iş birliği yapmış, Sargun Holding’te çalışmak istemektedir. Fakat en önemli arzusu Savaş’ın, Meryem’den uzak durmasıdır. Yurdal, şirket kısmına boyun eğer fakat Savaş’ın, Meryem’den uzak durması çok da mümkün değildir.

Öte yandan Savaş, Arif’i yeniden kliniğe aldırır. Meryem ona güvenmeye başlar. Güçlü, sonunda Burcu’yu ikna eder ve Burcu arşive girer. Delil torbasında buldukları ‘’Ş’’ harfli kol düğmesi onları hedefe daha da yaklaştırır. Kol düğmesinin tekrar gündeme geldiğini öğrenen Oktay ise deliye döner. Savaş, Meryem’e daha da yakınlaşır ve Oktay’ın onu daha fazla kandırmasına müsaade etmemeye karar verir.

Öte yandan her fırsatta Burcu'ya duygularını açıklamak isteyen Güçlü, yüzleşme fırsatı yakalar. Güçlü, kalbini Burcu'ya açarken, Burcu'nun vereceği cevap onu daha da heyecanlandırır. Oktay, Savaş'ı bir seçim yapmaya zorluyor; Meryem'i büyük bir tehlike bekliyor!

Meryem, Derin ve savcı Oktay'ın büyük yüzleşmesinde silah sıkılır. Oktay, oynadığı oyunla Derin'i büyük bir tehlikenin içine atar. Derin, artık çaresizdir ve Oktay'ın ağzından çıkan her şeyi yapmak zorunda kalacaktır. Bu durumu lehine çeviren Oktay, yine güçlü duruma geçmiştir. Meryem ise yaşadığı olaylardan yorulmuş, buna bir son vermek için uzaklaşmaya kararlıdır. Savaş'ın hırsından korkan Meryem, herkesten uzakta olmayı tercih etmek zorunda kalır.

Burcu, labaratuardan gelen sonuçta yepyeni bir bilgiye ulaşır. Güçlü ile Burcu, kazanın detaylarına ulaşmaya yaklaşırken, Oktay'ın oyunlarının son kurbanı Savaş olacaktır. Meryem, merakla beklenen yeni bölümüyle 20 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

MERYEM 8. BÖLÜM FRAGMANI



MERYEM DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meryem, Oktay'dan ayrılacağı konuşuldu. Meryem, son yaşananlardan sonra artık Oktay ile devam etmeme kararı alır. Tüm gerçekleri, Savaş'ın da bilmesi gerektiğini düşünür ve onunla görüşmeye gider. Savaş, saklanan sırları öğrenmek için Meryem'in açıklama yapmasını bekler.

Savaş'ın inatçı tavrıyla gerçekler gün yüzüne çıkmaya eder. Burcu'nun bulduğu bilgiler, işlerin yönünü değiştirecektir. Meryem ise Oktay'ın kendinden bir şeyler sakladığına artık daha çok inanmaya başlar. Elindeki dosyayla Oktay'a hesap sorar ve alacağı yanıta göre olayların bambaşka boyut alacağını gayet açık bir dille lanse eder.

OYUNCULAR

Furkan Andıç

Savaş Sargun


Sargun Ailesi'nin veliahtı. Mütevazı ve vicdanlı bir genç adam. Sevgilisi Sevinç, Meryem ve Oktay’ın yaptığı kazada karnında bebeğiyle ölünce dünyası darmadağın oluyor. Şimdi tek amacı intikam. Doğrunun peşinden giden, yalanla oyunla işi olmayan biri.

Ayça Ayşin Turan

Meryem Akça


Hikayenin en masum karakteri. Babası Arif’in fırınında çalışıyor. Annesini kaybetmiş. Babası ve sevgilisi Savcı Oktay’dan başka kimsesi yok. Sevgilisi Oktay’ın suçunu üstleniyor ve normal giden sakin hayatı bir gecede altüst oluyor. Hem büyük bir sırrı saklamak hem de kendine söylenen yalanlara rağmen hayatla baş etmek zorunda.

Oktay Şahin

Meryem’in uzun zamandır sevgilisi. Savcılık görevine başlamadan önceki gece kazaya karışıyorlar. Direksiyonda kendisi olmasına rağmen Meryem’in suçu üstlenmesini kabul ediyor. Kendisini kurtarmak için her türlü yalanı söyleyebilecek, para ve güç için her şeyi göze alabilecek biri. Gözü hep yüksekte.