20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Muhteşem İkili dizisinde gerilim artıyor

Muhteşem İkili son bölüm dün akşam izleyicisiyle buluştu. Reyting sıralamalarında birinci olan Muhteşem İkili dizisinde gerilim artıyor..

15 Aralık 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Muhteşem İkili dizisinde gerilim artıyor

Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Muhteşem İkili dizisi 7.son bölümünde MKC ve Barca, bu sefer Yüksel Amir için birlik oluyor! Yüksel Amir’in başı dertte! MKC ve Barca, amirleri için harekete geçerek bol aksiyonlu sahnelere imza atıyorlar. Barca ve MKC, geçmişten gelen tehlike ile karşı karşıya! Ahsen'in, Barca ve MKC üzerindeki gizli planı ne? Muhteşem İkili’nin yıllardır ulaşmaya çalıştığı Ahsen birime gelir.

Muhteşem İkili, heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile perşembe 20.00'de Kanal D'de!

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

MUHTEŞEM İKİLİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Muhteşem İkili’nin 13 Aralık Perşembe yayınlanan 7. son bölümünde MKC ve Barca, bu sefer Yüksel Amir için birlik oluyor!

Yüksel Amir’in başı dertte! MKC ve Barca, amirleri için harekete geçerek bol aksiyonlu sahnelere imza atıyorlar.

Barca ve MKC, geçmişten gelen tehlike ile karşı karşıya! Ahsen'in, Barca ve MKC üzerindeki gizli planı ne? Muhteşem İkili’nin yıllardır ulaşmaya çalıştığı Ahsen birime gelir. Üstelik artık Barca ve MKC’yle çalışacaktır. Fakat, başka bir kimlikle ve başka bir yüzle. Ahsen’in, Barca ve MKC’ye dair bazı gizemli planları olduğu çok bellidir. Planlarına Yağmur’un evinin yanına taşınmakla başlar. Ahsen artık hayatımızın tam ortasındadır. Peki, Muhteşem İkili’mizden ve sevdiklerinden ne istemektedir?