23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde Sultan Murad ölümle burun burna geliyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. FOX’un tarih dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde, Sultan Murad ölümle burun burna geliyor.

28 Şubat 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde Sultan Murad ölümle burun burna geliyor

FOX’un tarihi dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm bu akşam ekranlara geliyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm ardından Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde, Gülbahar ve Sinan Paşa, ahaliyi kışkırtmak için haince bir tuzak kurdular. Sultan Murad ise korkuları ve geçmişiyle yüzleşmeye karar verdi. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 13. yeni bölüm fragmanı...

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni kararlar alan Sultan Murad payitahtta yeni bir devir başlatıyor! Payitahtta artan baskı Gülbahar Sultan ve Sinan Paşa’nın işine yarıyor! Vicdan azabından kurtulmayan Ayşe, Farya’ya mektup yazarak, her şeyi itiraf etmeye karar veriyor! Sultan Murad, Silahdar Mustafa’nın hükmünü veriyor! Sultan Murad’ın hükmünü öğrenen Gevherhan ve Âtike ateşe düşüyor! Kösem Sultan, Şehzade Bayezid’e büyük bir ders veriyor! Şehzadelerle İznik’e giden Sultan Murad ölümle burun buruna geliyor!

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM FOX