24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlıyor?

Muhteşem Yüzyıl Kösem, geçtiğimiz sezon çok konuşulan ve hakkında en çok dedikodu çıkan dizi oldu. Dizide birçok değişiklik yaşandı ve sezon finali yaptı. Peki Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak? Dizi ile son gelişmeler haberimizde.

27 Ekim 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlıyor?

Muhteşem Yüzyıl Kösem geçen sezonun en olaylı dizilerinden biri oldu. Senaryo ve kadrodaki değişiklikler izleyenleri çok şaşırttı. Bazıları için beklenenin altında olan dizinin bazı izleyiciler için ise yeri ayrı oldu. Osmanlı İmparatorluğu'nun en zor dönemlerinden birini ele aldıkları Kösem Sultan dönemi Genç Osman'ın şehit edilmesi ile sona ermişti.

 

 

Muhteşem Yüzyıl Kösem 4.Murat Devri ile geri dönüş yapacak.Dizinin en geç Kasım ayında başlaması beklenirken yeni sezon tanıtımları da yayınlanmaya başladı. Yeni sezonda yeni kadrosu ile Muhteşem Yüzyıl Kösem'in fırtına gibi esmesi bekleniyor.

 

 
 
 

 

Öncelikle dizinin başlangıç tarihi henüz belli değil. Ancak Ekim ayı içinde başlayacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem Star TV'den FOX TV'ye geçti. Nurgül Yeşilçay'ın Kösem rolüyle dizide yer alması da izleyiciyi iyice heyecanlandırdı. Kösem Sultan'ın ilerlemiş yaşını canlandıracak Nurgül Yeşilçay izleyiciyi ekrana kilitleyecek. 

 

Osmanlı Devleti'nin en çok konuşulan dönemlerinden biri olan 4. Murat Devri hem saray içi hem de saray dışı gelişmeleri ile Muhteşem Yüzyıl takipçilerini şimdiden heyecanlandırdı.

 

 

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine ise bu sezon yeni isimler dahil olacak.  Nurgül Yeşilçay'ın Kösem Sultan olduğu, Metin Akdülger'in de IV.Murad'ı canlandırdığı  dizinin diğer karakterleri ve oyuncuları ise şöyle:

Farah Zeynep Abdullah (Farya), Caner Cindoruk (Silahtar Mustafa), Aslı Tandoğan (Gevherhan), Necip Memili (Evliya Çelebi), Engin Benli (Evrenos), Ushan Çakır (Hezarfen), İsmail Demirci (Kemankeş), Metin Belgin (Ahizade), Ece Çeşmioğlu (Atike), Leyla Feray (Ayşe), Hakan Şahin (Hacı Ağa), Şener Savaş (Halil Paşa), Murat Atik (Rahip Cornelius), İdil Yener (Lalezar), Mustafa Kırantepe (Beynam Ağa), Yiğit Uçan (Şehzade Beyazıd), Rıdvan Aybars Düzey (Şehzade İbrahim), Doğaç Yıldız (Şehzade Kasım) ve Şemsi İnkaya (Yahya Efendi)

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BİRİNCİ SEZON FİNALİ - GENÇ OSMAN'IN ŞEHADETİ