18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Muhteşem Yüzyıl Kösem sona erdi

Dizinin her bölümünde ayrı bir heyecan yaşanıyor. Dizinin son bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

24 Haziran 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Muhteşem Yüzyıl Kösem sona erdi

Muhteşem Yüzyıl yeni 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fox Tv’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem her hafta heyecanlı bölümleri ile ekranlara geliyor.

 

MUHTEŞEM YÜZYOL KÖSEM 30. BÖLÜM FRAGMANI

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan İbrahim tahttan indiriliyor!

Samur ve gösteriş merakı Sultan İbrahim’in sonunu hazırlar. Hem ahali hem de asker Sultan İbrahim’i padişah olarak istememektedir. Durumun vahametinin farkında olan Kösem Sultan, oğlunu tahttan indirmeye karar verir.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜM İZLE FOX TV

 

Sultan İbrahim’in tahttan indirileceğini öğrenen Turhan Sultan, Kösem Sultan’a bir anlaşma teklif eder. Kösem anlaşmayı kabul eder. Torunu 4. Mehmed’i tahta çıkaracaktır. İsyan ateşinin fitilini yakar.

İsyan hazırlığı haber alan Âtike Sultan ve Sultan İbrahim, Kösem’den evvel harekete geçer. Yeniçerileri zehirletmek isteyen, Sultan İbrahim ifşa olur. Padişahın kendilerini öldürmek istemesini hazmedemeyen Yeniçeriler daha da öfkelenir.

 

Turhan Sultan, Kösem Sultan’ın yaptıkları anlaşmaya sadık kalmayacağını anlar. Yeniçeriler saraya girdiklerinde onları öldürtür. Kösem Sultan’ın kendilerini öldürmek istediğini düşünen öfkeli kalabalık ayak divanı ister. Ayak divanına çıkmak zorunda kalan Kösem Sultan zor durumda kalır. Onu bu zor durumdan kim kurtaracaktır.