19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon fragmanı yayınlandı. Fox TV’nin reyting rekorları kıran dizisinin tanıtım filmi haberimizde.

23 Eylül 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

Merakla beklenen Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezon ve bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin ilk fragmanı haberimizde.

Dizide Kösem Sultan'ı hayat veren Beren Saat'in de yeni sezonda yer almayacağı ve yerine Nurgül Yeşilçay'ın geçeceği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu dizinin yeni sezonunda Beren Saat'in oynadığı Kösem'i canlandıracak. Saat, dizinin yeni sezon ilk bölümünde yer alacak. Daha sonra dizide zaman atlaması yaşanacak ve Yeşilçay yeni Kösem Sultan olarak seyirci karşısına çıkacak.

Tims Productions'un yapımcılığını üstlendiği,başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger ve Canan Ergüder'in yer alacağı dizi Ekim ayında yeni sezonu açacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda Sultan 4. Murat'ın dönemi konu edilecek. Dizi de yeni hikayesiyle beraber kadrosunu da değiştiriyor. Metin Akdülger'in Ekim ayında başlaması planlanan yeni sezonda Sultan 4. Murat'a hayat vereceği Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine Farah Zeynep Abdullah, Canan Ergüdar ve Burak Yamantürk de katıldı.

Oyuncu kadrosu büyük oranda değişecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in 2. sezonunda, son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde yer alan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah yer alacak.