20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Muhteşem Yüzyıl Kösem’den 4 yeni fragman! – Bağdat Fatihi 4. Murat dönemi

Muhteşem Yüzyıl Kösem Genç Osman’ın ölümü ile sezon finali yaptı. İkinci sezonu merakla beklenen dizinin yeni sezon tanıtımı içim dört fragman yayınlandı. Bağdat fatihi 4. Murat döneminin canlandırılacağı Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yeni sezonuna günler kaldı.

27 Ekim 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Muhteşem Yüzyıl Kösem’den 4 yeni fragman! – Bağdat Fatihi 4. Murat dönemi

Muhteşem Yüzyıl Kösem olaylı ilk sezonu ile final yapmıştı. Kösem’i canlandıran Beren Saat’in diziye geç katılması ve oyunculuğu oldukça gündem olmuştu. Ancak yine de Kösem dizisi izlenmiş ve Genç Osman’ın öldürülmesi ile de final yapmıştı. Sezon boyunca birçok ana karakter ölerek diziden ayrılmıştı. Yeni sezonda ise kimlerin gidip kimlerin kalacağı yaz döneminde çok konuşuldu.

 

Beren Saat Kösem’in yaşlılığını canlandırmanın inanılır olmayacağını söylediği iddia edildi ve Kösem rolünde Nurgül Yeşilçay diziye dahil oldu. Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezona “Bağdat Fatihi 4. Murat” diyerek başlıyor. Dördüncü Murat döneminin anlatılacağı dizide çoğu oyuncu da değişmiş oldu.

 

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de değişen tek şey oyuncular ve zaman değil, dizinini yayın kanalı da değişti. Star TV’de yayınlanan dizi FOX TV’ye geçti. Ekim ayı içerisinde yayınlanması beklenen dizinini yeni sezonunu tanıtan dört fragman ise izleyici ile buluştu.

 

İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4. Murat’tan ilk görüntülerin yer aldığı fragmanlar.

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BAĞDAT FATİHİ 4. MURAT 2. YENİ SEZON 4. FRAGMAN 

 

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BAĞDAT FATİHİ 4. MURAT 2. YENİ SEZON 3. FRAGMAN

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BAĞDAT FATİHİ 4. MURAT 2. YENİ SEZON 2. FRAGMAN

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM BAĞDAT FATİHİ 4. MURAT 2. YENİ SEZON 1. FRAGMAN 

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM FOX TV'DE BAŞLIYOR

 

Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde büyük hayran kitlesine sahip “Muhteşem Yüzyıl Kösem” yeni sezonunda dev kadrosuyla izleyicisini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. 

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, "Devlet-i Aliyye" ile nikahlı Kösem Sultan ile oğlu Murad’ın savaşını konu aldığı yeni sezonunda Osmanlı’nın tarihinde yepyeni bir perde açacak.

 

Altı yaşındaki oğlu tahta geçtiğinde “Saltanat Naibeliği” makamına yükselen Kösem Sultan, tüm düşmanlarını alt ederek elde ettiği iktidarının yanı sıra saltanat naibeliğiyle dünyaya diz çöktüren bir sultan olmuştur. Oğlu IV. Murad üzerinden devletin en büyük otoritesi haline gelen Kösem Sultan’ın gücü, iktidarı ele alma isteğinde olan Sultan Murad’ın demir yumruğuyla sarsılacak; sıradan olmayı asla kabul edemeyecek iki kişi; ana ve oğul, hünkar ile sultan karşı karşıya gelecektir.Bağdat Fatihi IV. Murad, azmi, kararlılığı ve kudretiyle Osmanlı İmparatorluğu’na Kanuni Sultan Süleyman’dan sonraki en güçlü dönemini yaşatacak; devletin içeride ve dışarıda girdiği yenilgiler çağını kapatacaktır. Dizi, Osmanlı’nın hasret kaldığı güçlü dönemleri geri getiren IV. Murad’ın Kösem Sultan’a karşı iktidar yürüyüşünü ve hiç bilmediği bir yere, hiç tanımadığı bir adama sığınmaya gelen Farya ile olan tutkulu dolu aşkının destanını anlatacak.

BİL