19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

O Hayat Benim 112. yeni bölüm fragmanı – Son bölüme duygusal klip

O Hayat Benim 112. yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Soluksuz izlenen Fox dizisi O Hayat son bölümde işler karıştı. Bedeller ödeyen Hülya’yı susturmak için artık para yeterli değildir. O Hayat Benim 112. yeni bölüm fragmanı izleme linki haberimizde. O Hayat Benim son bölüm için çekilen duygusal klip ise izleyenlere hüzünlü anlar yaşattı.

30 Kasım 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
O Hayat Benim 112. yeni bölüm fragmanı – Son bölüme duygusal klip

O Hayat Benim 112. yeni bölüm fragmanı için geri sayım başladı. Fox’un sevilen dizisi O Hayat Benim son bölümde yaşanan gelişmeleri izleyicileri merakta bıraktı. Ateş, Reyhan’ı karanlığın içinden çekip çıkarma mücadelesi verirken, Hülya’yı susturmak için artık para bile yeterli değildi. O Hayat Benim 112. yeni bölüm fragmanı izleme linki haberimizde. O Hayat Benim son bölüm için çekilen özel klip izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. O Hayat Benim son bölümde Ateş ile Bahar'ı yeniden bir arada gören kullanıcılar büyük şok yaşadı. İşte son bölüme özel klip.

 

O HAYAT BENİM 112. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Ateş, Reyhan’ı bu karanlığın içinden çekip çıkarmaya kararlıdır. Efsun ise Arda ve Nuran’la birlikte gecekondu yaşamına uyum sağlamaya çalışmaktadır. Fakat Bahar’ın kafasındaki soru işaretleri büyüdükçe, Efsun gittikçe köşeye sıkışıyordur. Aradığı cevapları Efsun’dan alamayan Bahar bu kez Hülya’ya yönelir.

 

 

Kendisinden ne saklandığını öğrenmeye kararlıdır ve yardım için de Ateş’e koşar. Başlarına gelenleri bir türlü hazmedemeyen Sultan ise yeniden güçlenip zengin olmak için büyük bir hırsla hareket etmektedir. Ama attığı adımlar, sırların ortaya çıkmasını daha da hızlandıracak olayları tetikler. Hülya çok ağır bedeller ödemiştir. Önce abisi Mehmet Emir... Ve sonra kızı Müge! Hülya'yı susturmak için artık para yeterli olmayacaktır...

 

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ