20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

O Hayat Benim 122. bölüm fragmanında Bahar'ın şok hastalığı

FOX’un sevilen dizisi O Hayat Benim son bölüm ilginç gelişmelere sahne oldu. Cemal’in cansız bedeninin bulunması birçok sırrı ortaya çıkarırken, O Hayat Benim 122. yeni bölüm fragmanı için beklentiler yükseldi. O Hayat Benim 122. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki haberimizde yer alıyor.

22 Şubat 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
O Hayat Benim 122. bölüm fragmanında Bahar'ın şok hastalığı

FOX’ta yayınlanan O Hayat Benim dizisi Pazar akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. O Hayat Benim son bölüm ardından O Hayat Benim 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arandı. O Hayat Benim son bölümde, Bahar’la Ateş’in karşı karşıya kaldığı tehlike korkunç bir gerçeği su yüzüne çıkardı. O Hayat Benim 122. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda merak uyandıracak birçok sahne bulunuyor.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Ölümle burun buruna gelmek, insanın hayatında kalıcı izler bırakır. Bahar’la Ateş’in karşı karşıya kaldığı tehlike de korkunç bir gerçeği su yüzüne çıkarır. Bahar imkânsız bir kararın eşiğinde, canı pahasına bir seçim yapmaya mecburdur. Bunu Ateş’le bile paylaşmaya cesaret edemez. Ama yalnız başa çıkabileceği bir yük değildir bu... Efsun ise Nuran’ı kaybettikten sonra yıkılmıştır. Yeniden ayağa kalkmak için işe sarılır. Konfeksiyon atölyesi ilk müşterisini bulmuştur. Ama bu müşteri umut olmaz hiçbirine. Kapandı sanılan eski defterleri yeniden açar sadece... Cemal’in cansız bedeni bulununca, polisin şüphesi hemen Müge’yle Zeynep’in üzerinde yoğunlaşır. Sultan ve Hülya kızlarını korumak için ne gerekiyorsa yapmak, gerekiyorsa kendilerini ateşe atmak zorundadır.

 

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLE - FOX