20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

O Hayat Benim final yaptı

O Hayat Benim 131. final bölümü yayınlandı. FOX TV’nin uzun soluklu dizisi O Hayat Benim final yaptı.

1 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
O Hayat Benim final yaptı

O Hayat Benim 131. bölümü ile ekranlara veda etti. Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Keremcem, Oya Başar gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı O Hayat Benim dizisi salı akşamı yayınlanan final bölümüyle son kez takipçilerinin karşısına çıktı. O Hayat Benim son bölümde, Efsun ve Arda’nın boşanma davası görülürken içeri sürpriz bir isim girdi. Efsun’un bir an umutlanmasını sağlayan bu isim, ne yazık ki mutlu çiftin severek ayrılmasına mani olmadı. Efsun ve Arda boşandı. Zeynep’in onları ayırdıktan sonraki ilk eylemiyse Arda’yı hemen nikah günü alması için tehdit etmek oldu. 2 Mayıs 2017 Salı günü FOX TV’de ekrana gelen O Hayat Benim 131. final bölümü fragmanı yayınlandı.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Efsun ve Arda’nın boşanma davası görülürken içeri sürpriz bir isim girer. Efsun’un bir an umutlanmasını sağlayan bu isim, ne yazık ki mutlu çiftin severek ayrılmasına mani olmayacaktır. Efsun ve Arda boşanır. Yine de kalpleri beraberdir. Zeynep’in onları ayırdıktan sonraki ilk eylemiyse Arda’yı hemen nikah günü alması için tehdit etmek olur. Böylece mesele uzamadan kapanacaktır.

 

O HAYAT BENİM FİNAL BÖLÜMÜ FOX TV

 

Volkan’sa Zeynep ve Zühal’in karıştırdığı işleri artık öğrenmiştir. Zeynep tarafından reddedilmeyi içine sindiremeyen Volkan, Zeynep’in oynadığı oyunları bozabilecek midir? Kısmetsiz Mahallesi’ndeyse bir yangın tehlikesi yaşanır. Bu şok edici olayın failiyse Ganimet’tir! Peki Ganimet bunu neden yapmıştır? Nasıl paçayı bu işten sıyıracaktır? Bu sırada Zeynep’in planlarını alt üst eden bir gelişme yaşanır.

 

Zeynep ne yapacağını bilemezken Volkan’dan gelen ikinci darbeyle şoke olur. Bu durum, Arda ve Efsun’u da beklenmedik olayların içine itecektir ve Efsun bir kez daha Arda’yı kurtarmak için kendini bir maceranın içinde bulacaktır! Bu kez ya her şey son bulacaktır ya da çift sonsuza kadar ayrılacaktır.