19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

O Hayat Benim 123. bölüm fragmanı son bölüm FOX'ta

O Hayat Benim son bölüm, Bahar’ın hastalığının gittikçe ilerlemesiyle izleyenleri bir hayli üzdü. O Hayat Benim son bölüm ardından, diziyi ilgiyle izleyenler O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt aradı. FOX ekranlarında yayınlanan O Hayat Benim son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

4 Mart 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
O Hayat Benim 123. bölüm fragmanı son bölüm FOX'ta

O Hayat Benim son bölüm FOX ekranlarında izleyicilerle buluştu. O Hayat Benim son bölüm nefes kesti ve izleyicilerin kafasında soru işaretleri bıraktı. O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı bu soru işaretlerini gideren ipuçları barındıracak. O Hayat Benim 123. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek. Dizinin son bölümünde, Bahar’ın hastalığının gittikçe ilerlemesi izleyenleri derinden üzdü. İşte, O Hayat Benim son bölüm izleme linki. 

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Bahar’ın hayatta kalmak için tek umudu tedavi olmak... Ama bu da karnındaki bebekten vazgeçmek demek! Bu imkânsız kararın eşiğinde Bahar’a güç veren, Nuran’ın sevgisi ve yakınlığı olur. Ateş ise Efsun’u suçlar Bahar’ın hastalığından dolayı... Efsun bir yandan da Sultan ve Arda’nın yanında olmak zorundadır. Çünkü Müge, Zeynep’le birlikte cinayet suçlamasıyla gözaltındadır. Sultan ve Hülya kızlarını kurtarmanın yolunu ararken, Cemal’in ölümüyle ilgili sırrı kimsenin öğrenmemesi için akla karayı seçiyorlardır. Müge, ya çevresindeki herkes gibi bedel ödemekten kaçmaya çalışacak ya da işlediği suçun cezasına razı olacaktır. Babası Asım’ın yanlarına dönmesini isterken Müge’nin aklında aslında bambaşka şeyler olduğunu, Atahan ailesi çok acı bir şekilde öğrenmek üzeredir.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLE - FOX