25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Oggy ve Hamam Böcekleri (Ogi) çizgi film hangi kanalda?

Popüler çizgi film Oggy ve Hamam Böcekleri hangi kanalda? Ogi olarak da bilinen çizgi filmin hangi kanalda yayınlandığı merak ediliyor. İşte Oggy ve Hamam Böcekleri hakkında merak edilenler ve bölümler.

1 Aralık 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Oggy ve Hamam Böcekleri (Ogi) çizgi film hangi kanalda?

Oggy ve Hamam Böcekleri (Ogi) çizgi film hangi kanalda? Ogi çizgi film nasıl izlenebilir? Çizgi film Oggy ve Hamam Böcekleri çocukların sevgilisi oldu. Fransız animasyon serisi Oggy ve Hamam Böcekleri, Oggy'nin onu rahatsız etmeyi amaç edinmiş Dee Dee, Marky ve Joey ile olan yaşamını, maceralarını ve onlarla olan mücadelelerini ele alıyor.

Çizgi film Oggy ve Hamam Böcekleri şu anda Türkiye’de yayınlanmıyor. Bir dönem Yumurcak Tv ekranlarında gösterilen sevilen çizgi film daha sonra TV4 kanalında çocuklarla buluşmuştu. Daha sonra Nickelodeon Türkiye kanalı serinin yeni bölümlerini ekrana getirmişti. Ancak bu çizgi dizi şu anda Türkiye’de yayınlanmıyor.

Ancak Oggy ve Hamam Böcekleri’nin eski bölümlerine internet üzerinden ulaşmak mümkün. Popüler video paylaşım sitesi Youtube üzerinden Oggy ve Hamam Böcekleri izlenebilir.

OGGY VE HAMAM BÖCEKLERİ KARAKTERLERİ

Oggy

Mavi bir kedidir. Sakin bir doğası vardır. Yapacak pek bir şeyi yoktur. Bundan dolayı, evi süpürmek, yemek yapmak, TV izlemek ve müzik dinlemek onun boş zamanlarında ilk yapılacaklardır. Oldukça duygusaldır. Başkalarına yardım etmekten zevk alır.

Jack

Zeytin yeşili renklidir, Oggy'nin kuzenidir, öz güveni yüksektir. Mutlu bir mizaca sahiptir. Bilimi ve teknolojiyi sever. Hareketli aktivite (savaş oyunu, kayak, vb.) ve canavar kamyon hayranıdır. Zaman zaman Oggy'yi görmeye gelir ve bazen de onun evinde kalır.

Hamam böcekleri

Oggy'nin evindeki havalandırma ızgarasının arkasında yaşamaktadırlar. Oggy'ye işkence etmek hobileridir. Yaptıkları şeylerin sonucu düşünmezler ve asla pişman olmazlar. Diğer hamam böceklerine göre daha büyüktürler. Boyları 10 ila 15 santimetre arası değişir.

Dee-Dee

Büyük ve turuncu-mavi renkli hamam böceği. Joey kadar zekidir. Neşeli birisidir.Soğukkanlıdır. Bir buzdolabını raflarıyla birlikte kolayca yiyebilir. Bazı yeteneklere sahiptir. (Opera, yemek pişirme ...)


Marky

En uzun boylu ve yeşil renkli hamam böceği. Foppish partygoer türüdür. Kendini yakışıklı zanneder. Sakin ve umursamaz davranır.

Joey

En kısa boylu ve mor renkli hamam böceği. Rüşveti sever. Hamam böceklerinin beyni ve lideridir. Kötü planlarını hayata geçirmek için diğer hamam böceklerini kullanır.

Komşular

Bob

Kahverengi bir bulldog'tur. Oggy'nin komşusudur. Bahçe işleri, dans, vb. gibi şeylerden hoşlanır. Rahatsız edilmekten nefret eder. Birisi onu rahatsız ettiğinde ondan intikamını alır.

Olivia

Beyaz bir kedidir. Çok arkadaş canlısıdır ve tam bir doğa aşığıdır. 4'üncü sezonda Oggy'nin evinin yanına taşınmıştır. Oggy'ye çok aşıktır. 4'üncü sezonun sonunda Oggy ile evlenmişlerdir.