25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Paramparça 73. bölüm fragmanı yayınlandı – Cihan dönüyor mu?

Paramparça üçüncü sezona merhaba dedi. Pazartesi akşamı şok edici bir bölümle ekrana gelen dizide şok üstüne şok yaşandı. Maide'nin Cihan nefreti devam etti ve intikam almaya çalıştı ama başarılı olamadı. Cihan ise olanlardan sonra geri dönüyor. Paramparça 73. bölüm fragmanı yayınlandı.

20 Eylül 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Paramparça 73. bölüm fragmanı yayınlandı – Cihan dönüyor mu?

Paramparça yeni sezona bomba gibi dönüş yaptı. 3. sezona başlayan Paramparça yine nefesleri kesti. Geçen sezon Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılmasının ardından Paramparça’ya dahil olan Şükran Ovalı, Ayşe karakterini canlandırıyordu. Cihan ile aşk yaşayan Ayşe, sezon finalinde ölmüş Cihan’da şirketi çocuklarına bırakarak uzaklara gitmişti.

 

Yeni sezonda ise Maide Cihan’ın peşini bırakmadı ve öldürmeye kalkıştı. Maide başarılı olamadı ama olayın ardından İstanbul’a dönen Cihan’ı kötü sürprizler bekliyor Cansu hamile ancak bilmediği bir hastalığa da sahip.

 

Özgür ile yaşadığı kavga sırasında onu bıçaklayan Hazal, bu işten sıyrılır ama artık ömür boyu bir düşmana bağımlıdır.

Harun ile Dilara evliliklerini kutlamak için, adı artık ‘Erguvan’ olan yalıda bir davet düzenlerler. Davetin davetsiz misafiri ise Dilara’nın Amerika’da yaşayan ablası Asuman’dır. Asuman her şeyi mahvetmek için geldiği yalıda, kendine en yakın arkadaş olarak Hazal’ı seçer.

 

Paramparça üçüncü sezonda da fırtına gibi esecek. Cihan geri dönmek istemese de Hazal için İstanbul’da kalacak.

 

PARAMPARÇA 73. FRAGMANI

 

Paramparç a’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cihan Hazal’ın hamile olduğunu öğrenirken hastalığından da haberdar oluyor. Herkesin yeni öğrendiği bu hastalık ne kadar tehlikeli olacak ve Cihan’ın İstanbul’da kalmasını sağlayacak mı?