24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Paramparça yeni 88. bölüm fragmanı son bölüm ardından Star TV'de yayınlandı mı?

Paramparça 88. yeni bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Paramparça son bölüm büyük heyecana sahne oldu. Son bölümde Dilara’nın geçirdiği kazanın etkileri izleyenleri şok etti. Peki, Paramparça 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanında izleyicileri birçok sürpriz bekleyecek.

19 Ocak 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Paramparça yeni 88. bölüm fragmanı son bölüm ardından Star TV'de yayınlandı mı?

Paramparça 77. yeni bölüm fragmanı için geri sayım başladı. Star TV’nin sevilen dizisi Paramparça yine heyecan dolu bir son bölüm ile ekranlara geldi. Paramparça son bölüm ardından Paramparça 88. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Paramparça son bölümde, Dilara’nın kaldırıldığı hastanede büyük bir acı vardı. Dilara’nın geçirdiği kaza sonrası yaşananlar merakla izlendi. Yeni bölüm fragmanı ise gelecek bölümde yaşanacaklara dair ipuçları verecek. Paramparça yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

PARAMPARÇA SON BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça son bölümde, Ozan ile tartışan Dilara üzerine gelen otobüsü son anda fark eder ama iş işten geçmiştir. Kuvvetli bir çarpmayla yere savrulan Dilara’nın çantası bir kapkaççı tarafından alınır. Dilara kayıtlara, ‘40’lı yaşlarında, ağır yaralı kadın. Üzerinden kimlik çıkmadı’ olarak geçer. Gerçekleri öğrenen Ozan’ın bu konuyu mutlaka Dilara ile konuşacağını bilen Harun ile Cihan bir türlü Dilara’ya ulaşamaz. Artık iyice paniğe kapıldıkları bir anda 40’lı yaşlarında kimliksiz bir kadının ölüm haberi ile yıkılırlar…

Dilara’nın kaldırıldığı hastanede büyük bir acı vardır. Selma’nın polise çalıştığını anlayan Damir harekete geçer. Hazal, bir iş bahanesiyle karşısına çıkan ve kendisini işadamı Demir Yankı olarak tanıtan Damir’e karşı iyi niyetli yaklaşır ancak Damir, Hazal’ı görür görmez tüm hayatının değişeceğini anlamıştır.

 

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ