25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Payitaht Abdülhamid 47.bölümde nefes kesti

Osmanlı İmparatorluğunun son dönem sultanı Abdülhamid Han’ın hayatını ve tahtta kaldığı dönemi ekranlara getiren Payitaht Abdülhamid’in 47. Bölüm fragmanı yayınlandı. Payitaht Abdülhamid 47. Bölüm fragmanında; Abdülhamid Han fenalaşarak bayılıyor.

22 Nisan 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Payitaht Abdülhamid 47.bölümde nefes kesti

Payitaht Abdülhamid Dizisinin 46. Bölümünde Neler Oldu?

Parvus’un gönderdiği sandık içindeki zarfı açan Abdülhamid Han bir anda yere yığılmıştı. Bu zarf içindeki zehirli toz Abdülhamid Han’ı zehirlemişti. Parvus’un bu planı etkili olunca içerden ülkeyi bölme girişimlerine ağırlık verdi. Akabinde diğer etnik grup liderleri ile iş birliği yaptı. Parvus içeriden, Karaso, Gertrude Bell ve Sabahattin dışarıdan darbe girişimlerine başlattı. Karaso’nun fitilini yaktığı ateş sokakları sardı. Bell’in pervasızca uzattığı el, kutsal bir kitabı kirletti. Parvus, Sabahattin aracılığıyla Sarayın kalbine ilerledi.

 

Payitaht Abdülhamit 47. Bölümde neler oldu?

Osmanlı İmparatorluğunun son dönem sultanı Abdülhamid Han’ın hayatını ve tahtta kaldığı dönemi ekranlara getiren Payitaht Abdülhamid’in 47. Bölüm fragmanı yayınlandı. Payitaht Abdülhamid 47. Bölüm fragmanında; Abdülhamid Han fenalaşarak bayılıyor. Bunun üzerine hizmetlilerden biri hemen Bidar Kadın Hatun’a haber ulaştırıyor. Tüm hanedan sultanlarının peşine giderek durumdan haberdar olmaya çalışıyor. Parvus ve Gertrude Bell yeniden iş birliği içerisine giriyor.