25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Payitaht Abdülhamid yeni bölümde yine bir ihanet çemberi

Payitaht Abdülhamid 9. yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Payitaht Abdülhamid yeni bölümde, Sultan Abdülhamid yine bir ihanet çemberinin tehdidi içinde.

28 Nisan 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Payitaht Abdülhamid yeni bölümde yine bir ihanet çemberi

Payitaht Abdülhamid 9. yeni bölüm bu akşam ekrandaki yerini alacak. Payitaht Abdülhamid yeni bölümde Sultan Abdülhamid yine bir ihanet çemberinin tehdidi içinde.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM ÖZETİ

Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) Filistin’den getirdiği ajanı usta bir planla İngilizlere karşı kullanıyor. Ömer (Akın Akınözü) annesinin intikamı için Hiram’ın (Berkan Şal) peşine düşüyor.

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM TRT 1

 

Ömer hedefe giderken kurulmuş bir ok gibi yayından fırlıyor. Fakat başına geleceklerden habersizdir. Valide Sultan’ın (Şefika Ümit Tolun) Saraya gelmesi Bidar Kadın (Özlem Conker) ve Seniha Sultan (Selen Öztürk) arasındaki muharebeyi iyice kızıştırıyor. Valide Sultan’ın hükmü Saraydaki dengeleri bozacak. Sara (Elena Vineova) kurtuluş hediyesi olarak Mahmut Paşa’ya büyük bir hediye veriyor. Ancak bu hediye Mahmut Paşa’nın kâbusu olacak. Melike (Ezgi Eyüboğlu) mazisinin sırlarını aralamak için Saraydan çıkmak zorunda. Abdülkadir (Can Sipahi) Melike’nin yardımına koşuyor. Ama bu başına büyük bir bela açacak.