16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Poyraz Karayel 66.bölüm fragmanı yayınlandı- Meltem kaçıyor!

Poyraz Karayel yine efsane bir bölümle ekrana geldi. Geri dönen Poyraz Ayşegül’e kendini anlatmayı çalışması izleyenleri ekrana kilitledi. Poyraz Karayel’in önümüzde Çarşamba günü yayınlanacak 66. bölüm fragmanı haberimizde.

27 Ekim 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Poyraz Karayel 66.bölüm fragmanı yayınlandı- Meltem kaçıyor!

Poyraz Karayel yeni sezona başladı ve fırtınalar estirdi. Üçüncü sezonuna giren dizi beklentileri yine karşıladı ve yayınlanan yeni sezon ilk üç bölümü ile hem en çok izlenen dizi oldu hem de sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi oldu. Poyraz’ın geri dönüşü ve Ayşegül’ün evliliği izleyiciyi üzerken bir yandan da neler olacağını merak ettirmesi memnun etti.

 

Poyraz Karayel son bölümde Ayşegül ile Poyraz karşı karşıya geldi. Derdini anlatmaya çalışan Poyraz ile Ayşegül’ün diyalogları yine herkesi çok etkiledi. Bahri Baba ise Poyraz’ın dönüşüne sevinmekten çok bu süreçte yaşadıklarından dolayı kızgınlık da duydu.

 

Poyraz Karayel yeni bölümü merakla bekleniyor. Kanal D’nin en sevilen dizilerinden Poyraz Karayel’in 66. bölümü gelecek Çarşamba günü izleyenleri ile buluşacak. Yeni bölümde neler olacağını merak edenler, Poyraz Karayel 66. bölüm fragmanı sizlerle.

POYRAZ KARAYEL 66. YENİ BÖLÜM FRAGMANI