19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Poyraz Karayel yeni 71. bölüm fragmanı son bölüm Kanal D'de

Poyraz Karayel 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel son bölüm büyük heyecana sahne oldu. Son bölümde Çınar’ın felç olması duygu dolu dakikalar yaşattı. Peki Poyraz Karayel 71. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Poyraz Karayel yeni 71. bölüm fragmanı son bölüm Kanal D'de

 

Poyraz Karayel 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde yaşananların ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Poyraz Karayel 71. yeni bölüm fragmanı öncesi son bölümde; Çınar’ın hastanedeki sahneleri yürek parçaladı. Çınar’ın sol ayağından felç olması izleyenlere duygu dolu dakikalar yaşattı. Ayşegül’ün girdiği kıskançlık krizi de bölüme damga vurdu. İşte son bölüm izleme linki ve yeni bölüm fragmanı.


 

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz, asansörde bir ölüm kalım savaşı veren Ayşegül'ü kendi hayatını tehlikeye atarak ölümün kıyısından çekip alır. Ayşegül olanların şokunu atlatmaya çalışırken hastaneden gelen Çınar’ın ameliyat haberi Ayşegül için yeni bir şok olur. Çınar ameliyattan çıkar ama ameliyatta yaşanan komplikasyon onun için zor günlerin habercisidir.

Poyraz, Ayşegül’ün ölüm emrini veren Yavuz’a yaptıklarını ödetmek için harekete geçer. Fakat Yavuz sandıklarından çok daha akıllıdır ve tam kendisi için tehlike çanları çalarken ustaca bir manevrayla her şeyi Sadreddin’in üzerine yıkar. Ama Poyraz’ın pes etmeye niyeti yoktur. Yavuz’un köşeye sıkışması ise Sayguner ailesiyle ilgili büyük sırların ortaya çıkmasına neden olacaktır...