24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Poyraz Karayel bu akşam var mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Poyraz Karayel'i sevenleri çok özledi. Poyraz Karayel iki sezonu ile çarşamba akşamlarının zirvesini bırakmazken yeni sezonu merakla bekleniyor. Poyraz Karayel bu akşam var mı ve yeni sezon ne zaman başlıyor?

11 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Poyraz Karayel bu akşam var mı?

Poyraz Karayel süpriz bir sezon finali ile ekranlara veda etmiş ve birçok soru işaretini akıllarda bırakmıştı. Poyraz Karayel'in öldüğü final bölümünün ardından dizinin sevenleri yeni sezonda neler olacak merak ediyordu. Dizideki çoğu ana karakterin ölmesi üçüncü sezonda yeni hikayeleri beraberinde getirecek.

Çarşamba akşamları Poyraz Karayel akşamı. Geçtiğimiz sezon çekişmeli olduğu Kara Sevda'nın yeni sezon ikinci bölümü ekrana geliyorken Poyraz Karayel bu akşam var mı merak edenler için haber geldi. Yeni sezon fragmanı yayınlanan dizi bu akşam ekranlarda olmayacak. Dizinin yeni sezon fragmanında ise zaman geçtiği ve Poyraz'ın olmadığı dikkat çekse de bu sadece fragman için seçilmiş konsept de olabilir. Yeni sezonda neler olacak dizi başladıktan sonra öğreneceğiz.