26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Rüya dizisi son bölüm yine çok heyecanlı

Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen Rüya dizisi 5. bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Elif ve Bulut evlenmiş mutlu hayatlarına başlayacakken beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalacaklar. Alaz'ın intikam senaryosu ile başları belada olan çifti bu hafta nasıl bir mecera bekliyor merak konusu oldu. Cihan'ın ailesinden sakladığı kimselere itiraf edemediği sırrının peşinde kimler var? sorusu Rüya dizisinin son bölümünde belli oldu.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Rüya dizisi son bölüm yine çok heyecanlı

 Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Rüya dizisinin 5. bölüm fragmanı ekrana geldi.  Elif ve Bulut evlenmiş mutlu hayatlarına başlayacakken Alaz'ın intikam senaryosu ile karşı karşıyadırlar! Başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’in yer aldığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu Gold Film imzalı Rüya isimli dizinin 6. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detaylarını haberimizden takip edebilirsiniz..

>>>RÜYA 6. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ>>>>


Rüya, birbirlerinden ayrı sosyal sınıflara ait, kişiliklerinin arasında uçurumlar olan, ama buna rağmen kaderin birleştirdiği henüz 20’li yaşlarının ortalarında olan Elif ve Bulut’un imkansız aşklarının hikayesi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor...

RÜYA DİZİSİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Rüya dizisinde bu hafta Cihan'ın ailesinden sakladığı kimselere itiraf edemediği sırrının peşinde kimler var? Ruhşan’ın Cihan'a karşı şüpheleri artmaktadır. Kamera kayıtları Ruhşan'ı beklemediği bir gelişmeye sürükler. Gülendam ve Cemre, Elif ve Bulut'un evliliği ile sarsılmıştır. Onları ayırmak için planlar kurmaktan kendilerini alamazlar. Bu olaylar gelişirken diğer bir yandan Gülendam altınlarının çalındığını fark eder.

Cemre hırsızlığı İnan'ın üstüne atar. Faysal'ın da İnan’ı hırsızlık yaptığına ikna eder. İpek, Cemre’ye özür hediyesi olarak makyaj malzemeleri gönderir ancak Cemre küçük düşmüştür. Hırsız damgası yediği için İpek'i kolay affetmeyecektir. Sefer, Yıldız'ın peşini bırakmaz.Alaz'ın, Yıldız'ın etrafında olmasından dolayı iyice gerilmiştir. Alaz, Sefer'e nasıl bir ders verecektir?

Selami’nin ortadan kaybolması Yıldız ve Vuslat’ı meraklandırır. Yıldız bir hafiye gibi Selami’nin peşine düşer.