19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sana Bir Sır Vereceğim 3. bölüm fragmanı ve özeti - İZLE !

FOX ekranlarının yeni dizisi Sana Bir Sır Vereceğim farklıhikayesi ile izleyenlerin ilgisiniçekmeye devam ediyor. Dizi yayınlanan iki bölümüyle günün en çok izlenen ilk 5 dizisi arasında yerini aldı.

17 Temmuz 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Sana Bir Sır Vereceğim 3. bölüm fragmanı ve özeti - İZLE !
Başrollerini Murat Han ve Esra Ronabar’e Ekin Koç, Demet Özdemir, Metehan Sezer, Burak Can ve Su Burcu Yazgı Çoşkun eşlik ettiği dizi 19 Temmuz Cuma akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelecek.

SIRLARLADOLU AİLENİN HEYECANI VE OLAYLARI YENİ BAŞLIYOR

Kemal’in ( Serhat Özcan ) eve gelmesi aile de hiç hoşkarşılanmaz ve herkesi tedirgin eder. Bu durumdan en çok rahatsızlık duyan Kemal’in kızı Zeynep’tir ( Su Burcu Yazgı Çoşkun). Zeynep ,Kemal’e karşı tuhaf bir şeyler hissederken gerçek ortaya çıkar. Kemal diyebildikleri kişi aslında doğaüstü bir transformasyon güçü olan Burak’tır (Burak Can ). Karşılaştıkları bu yeni çocuk aile içinde büyük bir karışıklığa neden olur. Mehmet ( Murat Han) Burak’ın evden gitmesini istemektedir. Herkesin aklında ise tek bir soru, bu çocuk kimdir ve asıl amacı nedir ?

Evdeki herkes bu yeni çocuğun varlığından rahatsızken, Sevgi( Esra Ronabar ) için bambaşka bi anlamı vardır. Çünkü Burak, Sevgi’nin kızı Derya’nın ( Zeynep Altıner ) olduğu yerden gelmektedir. Düşünülmesi gereken bir konu daha vardır, Burak kötü adam Kuzgun tarafından yollanmıştır ve etkisi altındadır. Dokunduğu her insanın şeklini alan Burak, ailenin yeni birüyesi mi olacaktır yoksa aileyi ele mi verecektir ?

TİLKİ VE AYLİN BARIŞ ÇUBUKLARINI YAKACAK MI?

Sözde kardeş olan Tilki ( Ekin Koç ) ve Aylin ( DemetÖzdemir) okul arkadaşları ile beraber kamp yapmaya giderler. Bu arkadaşlar Çağla( Dila Danışman ) ve Levent’tir ( Bora Cengiz ). Kamp alanında Çağla’nınTilki’ye olan yakınlaş ması Aylin ve Levent’i sinirlendirir. Aynı çadırdauyumak zorunda kalan Aylin ve Tilki’yi o akşam neler beklemektedir ?

Okulda gözü sürekli doğaüstü güçlere sahip çocukların üstünde olan, onlarla fazla ilgilenen öğretmenlerimiz Sedat (Nezih Cihan Aksoy)ve Esra’nın ( Dilşad Şimşek ) asıl amacı nedir ?

Kötü adam Kuzgun’un elinden kaçmayı başaran Derya, özlemini çektiği annesi Sevgi’ye kavuşabilecek mi ?

Tüm bu soruların cevaplarıile Sana Bir Sır Vereceğim dizisi yeni bölümüyle 19 Temmuz Cuma Akşamı 21:00’ da FOX’TA