25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Savaçı'da Funda Üsteğmen namlunun ucunda

Savaçı dizisinde bu hafta Kağan Bozok ve Funda Üsteğmen namlunun ucunda!

10 Aralık 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Savaçı'da Funda Üsteğmen namlunun ucunda

Savaşçı 57.son bölümünde bu hafta: Sergey, Yüzbaşı Kağan ve Pilot Üsteğmen Funda’yı öldürmek için silahını doğrulturken, Albay Kopuz’un, Funda’nın babası Faik Turaç’ın adamına attığı yumruk karargahta büyük yankıya sebep olur. Bu arada bölgeden tahliye olmak için harekete geçen Kılıç Timi, Karon’un adamları tarafından ateş çemberine alınır.

SAVAŞÇI 58.BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 58.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman görüntüleri yayına girer girmez haberimizdeki yerini alacaktır.
 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

SAVAŞÇI 57.BÖLÜM ÖZETİ


Savaşçı dizisinde bu hafta Sergey, Yüzbaşı Kağan ve Pilot Üsteğmen Funda’yı öldürmek için silahını doğrulturken, Albay Kopuz’un, Funda’nın babası Faik Turaç’ın adamına attığı yumruk karargahta büyük yankıya sebep olur. Bu arada bölgeden tahliye olmak için harekete geçen Kılıç Timi, Karon’un adamları tarafından ateş çemberine alınır. Çatışarak güvenli bir alana çekilmek zorunda kalan Kılıç Timi için zaman daralırken, Çiğdem Teğmen’in son anda fark ettiği bir ayrıntı olayların seyrini değiştirecektir.

SAVAŞÇI 57.BÖLÜM 1. FRAGMANI


 

SAVAŞÇI 57.BÖLÜM 2. FRAGMANI


Albay Kopuz ise Karon’u etkisiz hale getirmek için yaptığı planı devreye sokar. Ancak Karon’un beklenmedik hamlesi Albay Kopuz için tam bir sürpriz olacaktır.
 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ



SAVAŞÇI 56.SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Savaşçı 56.son bölümünde; Kılıç Timi, Türkmen köyünde Nora’nın silahlı saldırısına uğramıştır. Seyfi vurulurken, Yüzbaşı Kağan da timiyle birlikte henüz kim olduğunu bilmediği keskin nişancının peşine düşer. Karon ise Nora’nın Kılıç Timi’nin eline geçmesini engellemek için bütün olanaklarını zorlasa da bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Kılıç Timi’ni Türkmen köyünden sağ çıkarmamaya kararlı olan Karon, yeni saldırı planı için kolları sıvar. Albay Kopuz ise aldığı istihbaratlar doğrultusunda, gerekli önlemleri alır ve zaman kaybetmeden savaş uçaklarını devreye sokar. Ancak gelişen beklenmedik bir durum karargahı ve Kılıç Timi’ni alarma geçirir.