25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Savaşçı'da heyecan bitmiyor!

Savaşçı 24. bölümde; Kaçırılan mühendisleri kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi, bu operasyonu Azerbaycan Özel Kuvvetler timiyle birlikte gerçekleştirecektir.

12 Aralık 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Savaşçı'da heyecan bitmiyor!

Bir dönem Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başladı. Savaşçı FOX TV ekranlarında izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. 

 

SAVAŞÇI 24.BÖLÜM ÖZET

Savaşçı’da gerilim devam ediyor!

Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını arar. Bu arada karargaha Yüzbaşı Haydar’la ilgili gelen bilgi herkesi endişelendirir. Yörük Haydar’ın intikam peşine düşeceğini anlayan Albay Kopuz, Kağan’ı onu durdurması için görevlendirir.

 

 

Kağan ve Aslı’nın söz merasimi için süren hazırlıkları ise sonunda biter. Kızı Albay Kopuz isteyecektir, kimden isteyeceği ise tam bir sürprizdir...