19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Savaşçı yeni bölümde Yüzbaşı Kağan, zor bir seçim yapacak

Savaşçı 3. yeni bölüm bu akşam ekrandaki yerini alacak. Savaşçı yeni bölümde Üsteğmen Serdar’a çok yaklaşan Yüzbaşı Kağan, şimdi en zor seçimini yapmak zorunda. Ya arkadaşının hayatını kurtaracak, ya da babasının katiliyle yıllarca beklediği hesabı görecek.

30 Nisan 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Savaşçı yeni bölümde Yüzbaşı Kağan, zor bir seçim yapacak

Savaşçı 3. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak. Savaşçı yeni bölümde, Üsteğmen Serdar’a çok yaklaşan Yüzbaşı Kağan, şimdi en zor seçimini yapmak zorunda. Ya arkadaşının hayatını kurtaracak, ya da babasının katiliyle yıllarca beklediği hesabı görecek.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM ÖZETİ

Zaten bir arkadaşlarını şehit vermiş bulunan Kılıç Timi, Üsteğmen Serdar’ın hayatta olduğu bilgisini alınca, Yüzbaşı Kağan’ın komutasında derhal harekete geçer.

 

SAVAŞÇI SON BÖLÜM FOX TV

 

Kağan için bu, hem Serdar’a ulaşmak için bir şans, hem de Tepegöz’le yarım kalan hesabını kapatmak için bir fırsattır. Ama durum hiç de göründüğü gibi değildir: Kılıç Timi’nin koşar adım gittiği nokta, tam anlamıyla bir ölüm tuzağıdır.

 

Daha ilk anda bu ölümcül tuzağın farkına varan Kopuz Albay’ın ise, adamlarını ölümün elinden almak için son bir hamlesi daha vardır.