25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Savaşçı 41.bölüm heyecanlandırdı

İki sezondur hız kesmeden devam eden Savaşçı dizisi her hafta farklı bir bölüm ile ekranlara geliyor. Ülke sınırının en güçlü koruyucularından olan ‘’Bordo Bereliler’in hayatının ve savunma sürecinin anlatıldığı dizinin 41. Bölüm fragmanında; Kılıç Timi büyük bir operasyon ile rehin tutulan sivillerin peşine düşüyor.

24 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Savaşçı 41.bölüm heyecanlandırdı

Savaşçı 40. Bölümünde Neler Oldu?

Kılıç Timi silah arkadaşlarını kurtarmak için Yüzbaşı Kağan’dan emir bekliyordu. Tam da bu sırada Çiğdem ve Yeter’in kimlikleri de deşifre olmuştu. Bu defa işlerini bitirdiklerine emin olan Kılıç Timi ; Çiğdem’in akıllıca hamlesi ile zor duruma düştü. Seyfi ise istihbarat için karargaha kadar gelmişti. Bu durum Selçuk ve Doğan’ın huzursuz ediyordu. Ona müdahale etmek isterken Albay Kopuz duruma engel oldu. 

41. Bölüm özeti

Ülke sınırının en güçlü koruyucularından olan ‘’Bordo Bereliler’in hayatının ve savunma sürecinin anlatıldığı dizinin 41. Bölüm fragmanında; Kılıç Timi büyük bir operasyon ile rehin tutulan sivillerin peşine düşüyor. Fakat operasyon yapılan alanda ise bambaşka bir oyun dönüyor. Kuzgun yaptığı araştırmalar sonucunda kendisine ihanet eden ve muhbirlik yaptığını öğrendiği Seyfo’yu yakalıyor.