25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Savaşçı son 17. bölüm izlendi!

Savaşçı yeni 18. Bölüm fragmanı ve Savaşçı son 17. Bölüm izleme linki merak ediliyor. Savaşçı son bölüm her Pazar saat 20.00’da Fox TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizide Kılıç Timinin maceraları anlatılıyor. Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır. Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı dizinin senaryosunu Süleyman Çobanoğlu yazıyor. İşte Savaşçı son 17. Bölüm izleme linki ve detaylar haberimizde...

22 Ekim 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
 Savaşçı son 17. bölüm izlendi!

Savaşçı yeni 18. Bölüm fragmanı merak ediliyor. Savaşçı son 17. Bölüm izleyici ile buluşuyor.  Pazar akşamları saat 20.00’da yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram gibi isimler bulunuyor. Dizide dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi ekrana getiriliyor. Savaşçı son bölümde Suriye’de teröristlerin elinden kurtardıkları Türkmen kadınlar ve çocuklarla Türkiye sınırına ilerleyen Kılıç Timi, Yüzbaşı Kağan’a gelen acil habere dikkat kesilir. Başçavuş Turan da, el bombasının pimini çekerek kendini öldürmeye çalışan terör mağduru Türkmen kızını, canı pahasına durdurmaya çalışır.  Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır. Temo ise, Kopuz Albay ve Pia’nın karşısına çıkarak gerilimin tırmanmasına sebep olur.

En az babası kadar acımasız ve tehlikeli bir terörist olan Temo, hedefindeki Albay Kopuz ve Kılıç Timi için kalleşçe planlarını devreye sokar.  Savaşçı 18. Yeni bölüm fragmanı ve Savaşçı son 17. Bölüm izleme linki haberimizde olacak.

 

SAVAŞÇI SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

 

SAVAŞÇI SON BÖLÜM ÖZETİ

Savaşçı’da nefesler tutuluyor!

Suriye’de teröristlerin elinden kurtardıkları Türkmen kadınlar ve çocuklarla Türkiye sınırına ilerleyen Kılıç Timi, Yüzbaşı Kağan’a gelen acil habere dikkat kesilir. Başçavuş Turan da, el bombasının pimini çekerek kendini öldürmeye çalışan terör mağduru Türkmen kızını, canı pahasına durdurmaya çalışır.  Ankara’da Kılıç Timi’ni bekleyen büyük tehlikeye rağmen Turan, yaptığı planla herkesi şaşırtır.