20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Seni Kimler Aldı yeni bölümde işler iyice karışıyor

Seni Kimler Aldı 5. yeni bölüm yayınlandı. Seni Kimler Aldı son bölümde Barış'ın, Suat'ın oğlu olmadığını öğrenen Leman, Cahide'den gerçek babasının kim olduğunu öğrenmeye çalıştı.

27 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Seni Kimler Aldı yeni bölümde işler iyice karışıyor

Seni Kimler Aldı 5. yeni bölüm ekrana geldi. Seni Kimler Aldı son bölümde Barış'ın, Suat'ın oğlu olmadığını öğrenen Leman, Cahide'den gerçek babasının kim olduğunu öğrenmeye çalıştı.

SENİ KİMLER ALDI SON BÖLÜM ÖZETİ

Cahide’nin çevirdiği dolaplar yüzünden Zehra’nın kalbini kıran Barış, yaptığı bu hatayı telafi etmek için Zehra’yı öpünce onları gören Mehmet, ablasına ve Barış’a karşı tavrını değiştirir. Barış, Zehra’ya kendisini affettirmek için uğraşırken Zehra, sevdiği adam ve ailesi arasında bir ikileme düşer.

 

SENİ KİMLER ALDI SON BÖLÜM ATV

 

Bu sırada Ceren’in yeni hamlesi Barış’la yakınlaşıp Zehra’ya acı çektirmektir. Zehra bütün bunlarla başa çıkmaya çalışırken, annesinin içinde bulunduğu çıkmazın farkında değildir. Ceren, Cahide’nin kendi peşine düşmesini Banu vasıtasıyla engelledikten sonra oklarını Aynur’a yöneltir. Kızının yaşadığını düşünen Aynur, Zeynep’in peşine düşer.