16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Sevda Kuşun Kanadında 17. yeni bölüm fragmanı - Son bölüm TRT 1'de

Sevda Kuşun Kanadında 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevda Kuşun Kanadında 16. son bölümü aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Peki Sevda Kuşun Kanadında 17. yeni bölümünde neler yaşanacak? Sevda Kuşun Kanadında 16. son bölüm izleme linki ve 17. yeni bölüm fragmanı haberimizde.

5 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Sevda Kuşun Kanadında 17. yeni bölüm fragmanı - Son bölüm TRT 1'de
TRT 1'in cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Sevda Kuşun Kanadında 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta yeni bir heyecana sahne olan dizinin hayranları şimdi büyük bir merakla yeni bölümü beklemeye başladı. İşte 9 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yeni bölümü seyircisiyle buluşacak olan Sevda Kuşun Kanadında dizisinin yeni bölüm fragmanı...
 

 

SEVDA KUŞUN KANADINDA 16. SON BÖLÜM ÖZETİ

 
Zafer Erbay Kızını Kurtarabilecek mi?
 
Türkiye’nin 70’li yıllarını anlatan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında bu hafta da aksiyon dolu bir bölümle seyircisiyle buluşacak… 
Bu cuma 16. bölümüyle ekrana gelecek dizide,  Tümay’ın vurulması ve sonrasında Zafer Erbay’ın yaşadığı bunalım ekrana geliyor. Tümay’ın babasına gerçekleri göstermek için seçtiği “ölümcül plan” kusursuz işlemiştir. Tümay kurşunların hedefi olmuştur ve babası Zafer Erbay’ın kolları arasındadır. Peki herşeye hükmetmesine rağmen can evinden vurulan kudretli Zafer Erbay hayatının en zor anında ne yapacak?
 
Ömer Zafer’in Peşinde
 
Can dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren  Ömer, Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır. Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adama olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakın olmaktan geçtiğini bildiği için Solaklı’nın birlikte çalışma teklifini kabul eder. Bu sırada Asım’la karşılaşır.
 
Kıbrıslı Genç Mücahit Asım
 
Asım, Kıbrıslı genç bir mücahittir. Türkiye’ye silah almaya gelmiştir. Rumların katliamlarından korunma çabasındaki mücahitlere götürecektir. Ama izlendiğinin farkında değildir.  Zafer, Solaklı’yı onun peşine takar. Solaklı Ömer’i devreye sokar. Ömer bu esnada, Asım’la karşı karşıya gelir. Leyla’nın ise Elif adında bir kızkardeşi vardır. Doktor olan Elif, Asım’a en zor anında yardım eder.
 
İki Yeni Oyuncu
 
Elif karakterine hayat verecek olan Buse Varol’u, daha önce Şehrin Melekleri, Kış Güneşi ve Arka Sokaklar dizilerinden tanıyoruz.  Asım karakterini canlandıracak olan Gurbey İleri ise, daha önce Kalbim Seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Eve Dönüş dizilerinde tanıdığımız bir isim.   
 

SEVDA KUŞUN KANADINDA 16. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 

SEVDA KUŞUN KANADINDA DİZİSİNİN KONUSU

 
Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor.  Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşanan olayların bugüne şaşılacak derece benzediğini gösteriyor. Bu vesileyle ülkemizde gerçekleştirilmek istenen hain darbe kalkışmasının da köklerine iniyor ve olaylar, ilk paralel devlet yapılanması çalışmalarına da büyük ölçüde ışık tutacak sahnelerle birlikte akıyor …  
 
Dizide bunların yanı sıra, bugünkü iktidarı yoğuran Mehmet Zahit Kotku, Sami Efendi, Necip Fazıl Kısakürek, Sezai Karakoç, Cemil Meriç, Şule Yüksel Şenler ve Necmettin Erbakan gibi ünlü siyaset ve kültür-sanat adamlarının mücadelelerine de yer verilirken, bu mücadeleye karşı tuzaklar kuran, ülkeyi kaosa sürükleyen ve onlara yataklık eden, cemaat adı altında faaliyet gösteren karanlık örgütlenmelere de değiniliyor.