19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanı yayınlandı - Yiğit'in babası işleri çözüyor

Seviyor Sevmiyor pazar akşamlarının zirvesini kimselere bırakmıyor.Son bölümde izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Deniz Aslan için bir umut hala var, çünkü Yiğit'in babası işin içine girdi ve işleri çözecek. Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanı yayınlandı.

21 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Seviyor Sevmiyor 11. bölüm fragmanı yayınlandı - Yiğit'in babası işleri çözüyor

Seviyor Seviyor 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde Yğit'in yanına gelen babası Deniz Aslan meselesinin peşinden gidecek. İrem her bölümde yeni bir oyunla Yiğit'e tutunsa da , gerçekler ortata çıkacak gibi duruyor. 

Deniz Aslan yüreğine taş basarak Yiğit'i unutacağını düşünse de , İrem ile evlenme yoluna girince canı acımaya başladı. Bir yandan Yiğit ile mücadele eden Deniz diğer yandan çok sevdiği Gölge ile tanıştı. Tuna ise aşkının karşılıksız olmasını sindirmeye çalışıyor. Yiğit, Deniz'in ailesi ile tanışma fırsatını buldu. Ancak İrem'in oynadığı rol herkesi zor durumda bıraktı.

 

Seviyor Sevmiyor'un son bölümünde Yiğit'in babası geldi ve bölüm bitti. Yeni bölüm fragmanında ise Yiğit'in babası Deniz'i tanıdı. İrem'in Deniz olduğuna inanmayan Yiğit'in babası Deniz severlerin yüzünü güldürecek gibi. İşleri çözmeye çalışan Yiğit'in babası Deniz Aslan'ın aslında kim olduğunu ortaya çıkarabilecek mi? Seviyor Sevmiyor'un yeni bölümünde izleyeceğiz.

 

SEVİYOR SEVMİYOR 11. BÖLÜM FRAGMANI