25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Şevkat Yerimdar 30.bölümde sürpriz konuk oyuncu katıldı

Şevkat Yerimdar 30.bölümde İsmail ve Erkan’ın aynı kişi olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopar. Bozkır bu yalanın hesabını herkesten sorar ve gönül koyar. Daha fazla bu mahallede kalamayacaklarını söyler. Tüm mahalle seferber olarak kendilerini affettirmeye uğraşırlar.

17 Aralık 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Şevkat Yerimdar 30.bölümde sürpriz konuk oyuncu katıldı

Şevkat Yerimdar 30.bölümde Şevkat ve Esin arasındaki kriz git gide büyüyecek. Şevkat Yerimdar 30. yeni bölüm fragmanı izleyenleri güldürdü. Cuma akşamlarının sevilen dizisi Şevkat Yerimdar'da Esin ile Şevkat birlikte hareket etmek zorunda kalacak ve ortaya komik olaylara sahne olacak. Şevkat Yerimdar başrol oyuncuları arasında Esin Uçar (Başak Parlak), Şevkat Yerimdar (Özgürcan Çevik), Cuma (Murat Akkoyunlu), Niko (Burak Demir) gibi ünlü isimler yer alıyor. 

 

ŞEVKAT YERİMDAR 30.BÖLÜM ÖZET

İsmail ve Erkan’ın aynı kişi olduğu ortaya çıkınca kıyamet kopar. Bozkır bu yalanın hesabını herkesten sorar ve gönül koyar. Daha fazla bu mahallede kalamayacaklarını söyler. Tüm mahalle seferber olarak kendilerini affettirmeye uğraşırlar.

 

 

Şevkat, uyarmasına rağmen İsmail’in yalanına ortak olduğu için Esin’in üstüne gider ve küserler. Fakat her şeye rağmen Bozkır ve Gülperi’nin gitmesini engellemek için birlikte hareket etmeleri gerekmektedir.

Cuma tablolarını yapmaya devam eder. Fakat işler tersine döner.

 

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜM ÖZETİ

 

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜM İZLE- FOX TV 

 

Esin aniden öfkeli bir insan olmuştur. Mahalleli ilk başlarda bunu ciddiye almasa da sonradan işler gittikçe büyür. Esin, önüne gelenle kavga ediyor ve herkese atarlanıyordur. Bundan Şevkat de nasibini alır.

Galeriye gelen ünlü bir sanat eleştirmeni cumanın tablosuna bayılır ve onun bir şaheser olduğunu söyler. Artık bütün herkes Cuma’nın tablosunun peşindedir. Cuma beklenmedik bir şöhrete kavuşur.

Bahar ve Niko aynı evde geçinemeye başlarlar ve Niko kendisine yeni bir ev aramaya başlar.

İsmail ve Tezene evliliklerinin ilk günlerini oldukça romantik geçiriyorlardır. Gülperi aynı romantikliği Bozkırdan bekledikçe işler karışır.