25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Şevkat Yerimdar 34.bölüm nefes kesti

Şevkat Yerimdar’ın 34. bölümünde İsmail türkücü olmak istediğini söylemişti.

20 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Şevkat Yerimdar 34.bölüm nefes kesti

Şevkat Yerimdar Dizisinin 33. Bölümünde Neler Oldu?

 

 

Şevkat Yerimdar’ın son bölümünde İsmail türkücü olmak istediğini söylemişti. Cuma da boş durmamış hemen onun menajeri olmayı teklif eder ve kabul edildi. Cuma türlü oyunlar ile İsmail’in şarkıcılık kariyerini mahvetti. Avrupa’dan bir heyet mahalleye gelmişti. Niko ve Gizem tüm mahalleyi heyete gezdirerek, orası hakkında bilgi verdi. Mahallenin durumu incelendiğinde kardeş mahalle olup olmayacağını heyet karar verecekti. Fakat mahallede işler karışınca , Niko ve Gizem de bu durumu heyete yansıtmamak için ne badireler atlattı.

Mahalleli Şevkat’a yüklenerek ona hanım köylü olduğunu söylüyordu. Sürekli Esin’in dediklerini yaptığından bahsedildiğinden Şevkat’in gururu incindi. Esin’e sert davranmaya başladı. Fakat Esin de ona karşılık verince komik olaylara sahne oldu.

 

34. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Cuma kadın programlarının birinde canlı yayına katılıyor. Tam şarkı söyleyince ortalık karışıyor. Program sonrası Cuma’ya albüm yapılıyor. Cuma bir takım işler peşine düşüyor. Bulduğu harita ile hazine arayacağını ve zengin olacağını söyleyerek herkesi boş yere heyecanlandırıyor. Esin bir kadın dergisinde okuduğu yazının ardından Şevkat’e karşı davranışlarında değişiklikler yapıyor.