23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Şevkat Yerimdar 42.bölümde Esin'in istekleri gerçekleşiyor

Sabile Anne evleneceği haberini aldığı Şevkat’in evine geliyor. Şevkat ve Esin’in bir an önce evlenmesini isteyen Sabile Anne buna engel olacak herkese hışımla tepki veriyor. Bu tepkiden Esin’in babası Cevdet Bey de payını alıyor.

17 Mart 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Şevkat Yerimdar 42.bölümde Esin'in istekleri gerçekleşiyor

Şevkat Yerimdar Dizisinin 41. Bölümünde Neler Oldu?

Şevkat sade bir düğün ile evlenecekken işler bambaşka boyuta taşınmıştı. İlk başlarda sade bir nikaha bile evet diyen Esin çevresinden ve babasından aldığı destek ile telli duvaklı düğün istedi.  Şevkat her ne kadar bu isteğe maddi açıdan hayır diyip dirense de başarılı olamadı. Her şey Esin’in istediği gibi oldu ve  Şevkat bu düğün sağ salim atlatmaları için özel olarak mahalleliye rica etti. Düğüne gelen  Şevkat ve Esin için her şey güzel başlasa da İsmail ve Cuma arasındaki şarkı polemiği kavgaya dönüştü. Kavga tüm salona yayılınca ortalık birbirine girdi. Esin ise babasının nezarethaneye düştüğü haberini alınca düğünü yarım bıraktı.  Şevkat bir kez daha evlenemememin acısı ile küplere bindi.

 

42. Bölümde neler oldu?

Sabile Anne evleneceği haberini aldığı Şevkat’in evine geliyor. Şevkat ve Esin’in bir an önce evlenmesini isteyen Sabile Anne buna engel olacak herkese hışımla tepki veriyor. Bu tepkiden Esin’in babası Cevdet Bey de payını alıyor. Olaylar karışmaya başlayınca Şevkat bir an önce düğünü yapmaları gerektiğini Esin’e söylüyor. Sabile Anne ayrıca Şile de bulunan arsasını Şevkat’e evlilik hediyesi olarak veriyor. Bu arsaya bakmaya giderken yolda Şevkat’in başına iyi kalpliliğinden yine belalar açılıyor. Arabası bozulan kadına yardım etmek isterken, kadının sevgilisi olayı yanlış anlıyor ve olaylar karışıyor. O esnada Esin ve Niko’nun ortamda bulunması olayın büyümesini engelliyor.