25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Şevkat Yerimdar'da heyecan dorukta

Şevkat ve Esin karakterine hayat veren Başak Parlak’ın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Burak Demir, Barış Murat Yağcı gibi isimler bulunuyor. Şevkat Yerimdar son bölümde Şevkat ve Esin, Seval hakkındaki gerçeği öğrenmişlerdir. Şimdi oyun sırası onlara gelmiştir. Seval Bora iş birliği ilerler.

14 Ekim 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Şevkat Yerimdar'da heyecan dorukta

Dizide Şevkat ve Esin’in bazen komik, bazen romantik olan aşk hikayesi anlatılıyor. İzleycisi tarafından sevilen dizinin başrollerinde Başak Parlak ve Özgürcan Çevik yer alıyor. Şevkat Yerimdar son bölümde Şevkat ve Esin, Seval hakkındaki gerçeği öğrenmişlerdir. Şimdi oyun sırası onlara gelmiştir. Seval Bora iş birliği ilerler. Bora Şevkat’iin canını sıkacak başka bir yol bulmuştur. Seval de ona yardım ediyordur. Fakat ikisini de çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Selami ve Olsen arasındaki kıyasıya rekabet gene tüm hızıyla devam eder.

 

ŞEVKAT YERİMDAR 22. BÖLÜM FRAGMANI

 

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Şevkat ve Esin, Seval hakkındaki gerçeği öğrenmişlerdir. Şimdi oyun sırası onlara gelmiştir. Seval Bora iş birliği ilerler. Bora Şevkat’iin canını sıkacak başka bir yol bulmuştur. Seval de ona yardım ediyordur. Fakat ikisini de çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

 

Selami ve Olsen arasındaki kıyasıya rekabet gene tüm hızıyla devam eder. Mahalleli arada kalmıştır. İsmail, Erkan’ı öldürmekten hapse düşer ve hapisten kurtarılışı Cuma’nın zekası sayesinde olur.