19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Şevkat Yerimdar'da heyecan eksik olmuyor

Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Şevkat Yerimdar 22.bölümünde bu hafta Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler.

24 Ekim 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Şevkat Yerimdar'da heyecan eksik olmuyor

Son bölümü ile dün akşam ekrana gelen Şevkat Yerimdar'da yaşanan izleyiciyi ekrana kilitledi. Aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Şevkat Yerimdar 22. Bölümüne bu hafta, Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat kavgadan uzak duracak, Esin ise ev işlerinin üstesinden geleceğini kanıtlayacaktır. Böylece kendilerini bir evlilik provasının içinde bulurlar. Fakat bu her ikisi içinde hiç de kolay olmayacaktır. İşte Şevkat Yerimdar 23.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar…

ŞEVKAT YERİMDAR 23. BÖLÜM FRAGMANI

Şevkat Yerimdar 23.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman videosu resmi internet sayfasından yayına girmesi ile birlikte haberimizdeki yerini alacaktır.



ŞEVKAT YERİMDAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şevkat Yerimdar dizisinde bu hafta Şevkat’in sürekli belaya bulaştığını düşünen Esin, evlenmek istiyorsa artık sakin bir yaşam sürmesi gerektiğini söyler ve iddiaya girerler. Şevkat kavgadan uzak duracak, Esin ise ev işlerinin üstesinden geleceğini kanıtlayacaktır. Böylece kendilerini bir evlilik provasının içinde bulurlar. Fakat bu her ikisi içinde hiç de kolay olmayacaktır.

Cuma, tesedüfen tanıştığı bir kadından çok hoşlanır ve onu etkilemek için söylediği küçük yalanı devam ettirmek zorunda  kalır. Fakat bu durumu anlayan mahalleli cumanın foyasını ortaya çıkartmaya kararlıdır. İsmail Tezene’ye kavuşabilmek için Erkan kimliği ile ailesinden ister. Ama içindeki Erkan kıskançlığı onu rahat bırakmaz. İsmail herkese bir sürpriz hazırlamaktadır.