23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Show TV 'den yeni dizi: Saklı Kalan

Başrollerini Melis Birkan, Muhammet Uzuner ve Meral Çetinkaya’nın paylaştığı “Saklı Kalan” dizisi, çok yakında Show TV ekranlarında başlıyor. Küçük bir zaafın, köklü ve zengin bir ailenin bütün hayatını sonsuza kadar nasıl değiştirdiğinin hikâyesinin anlatıldığı diziyi, Mehmet Ada Öztekin yönetiyor.

8 Kasım 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Show TV 'den yeni dizi: Saklı Kalan
Saklı Kalan Açığa Çıkarsa Artık Geri Dönemezsin...

Cevher Holding, ülkenin en büyük maden şirketlerindendir. Ailenin iki oğlundan küçük olanı Murat Cevher de bu holdingin patronudur… Annesi Sitare Hanım, eşi ve kızıyla sakin bir hayat yaşayan Murat Cevher, bir gün tesadüf eseri genç bir kadınla tanışır ve hayatı tamamen değişir… Bu genç kadına âşık olmasıyla, aslında bugüne kadar yaşadığı hayatın mutluluktan uzak olduğunu anlayacak olan Murat Cevher, aşkının bedelini çok ağır ödeyeceğini henüz bilmemektedir... Bir intihar, bir cinayet ve imkânsız bir aşk, tüm aile fertlerinin hayatını sonsuza dek değiştirecektir.

Muhammet Uzuner, Melis Birkan, Meral Çetinkaya, Burak Sergen, Özgür Çevik, Burak Sağyaşar, Neslihan Yeldan, Ceyda Olguner, Boglarka Csösz, Esra Ruşan’ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu, Funda Alp kaleme alırken, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. Saklı Kalan dizisinin süpervizörlüğünü Ömer Faruk Sorak, yapımcılığını Kemal Kurçer yapıyor. Görüntü yönetmenliğini Serkan Güler, sanat yönetmenliğini Veli Kahraman, uygulayıcı yapımcılığını Mevlana Yördem, stylingini Seben Koçibey’in yaptığı dizinin müzikleri ise Kerem Türkaydın’a ait. Yapım ise; Colinos Holding iştiraki ile Esprit De Corps Productions…

SAKLI KALAN, çok yakında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak...