19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sıfır Bir Adana 4.sezon 11. bölümde Sami ne yaptı

Hürriyet Mahallesinde Sami Ağa'nın planlarına yeni bir ortak daha dahil oluyor. Oğlu Cengiz'in ölümünün ardından Türkiye'ye kaçak yollardan geçiş yapan acılı baba, Sami'yi tüm bunlardan sorumlu tutmaktadır. Sami'nin her hamlesine karşı bir reflekse sahip olan Savaş ve ekibi, içerdeki eyleme karşı ise çaresiz beklemektedir.

12 Ağustos 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Sıfır Bir Adana 4.sezon 11. bölümde Sami ne yaptı

SIFIR BİR 4. SEZON 10. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Suların durulmadığı Hürriyet Mahallesinde Sami Ağa'nın planlarına yeni bir ortak daha dahil oluyor. Oğlu Cengiz'in ölümünün ardından Türkiye'ye kaçak yollardan geçiş yapan acılı baba, Sami'yi tüm bunlardan sorumlu tutmaktadır. Sami'nin her hamlesine karşı bir reflekse sahip olan Savaş ve ekibi, içerdeki eyleme karşı ise çaresiz beklemektedir. Ellerinde sadece Necip'e karşı kullanacakları koz bulunan ekip, Yahya ve arkadaşlarının yapacağı eylemde çaresiz kalmaktadır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Burak ve Cengo'nun abisini öldüren Sami Ağa, karşısına büyük bir belayı aldığının farkında değildir. Eylem yapmak için hazırlıklarını devam ettiren Sami Ağa, eylemin en büyüğüyle karşılaşma ihtimalini göz ardı etmektedir. Diğer taraftan Cengiz'in babası ise kaçak yollardan geldiği Adana'da intikam için harekete geçmeye hazırlanmaktadır. Necip ise başına aldığı görüntü belasından nasıl kurtulacağını kara kara düşünmektedir.

Gazapizm, Sıfır Bir’e konuk olacak.

İnternet platformu BluTV’de yayınlanan Sıfır Bir-“Bir Zamanlar Adana’da” dizisinin, perşembe günü yayımlanacak yeni bölümüne ‘Heyecanı Yok’ şarkısıyla tanınan Gazapizm konuk olacak.

Savaş, Cio, Özgür, Cihat Sarsılmaz ve Anafor’un Adana’daki yer altı dünyasında giriştikleri savaşı anlatan dizinin bu sezonunda Gazapizm, konuk oyuncu olarak, İzmir’den Adana’ya mahkum bir dostunu görmek için gelen Kürmi karakterine hayat verecek.

Sıfır Bir’in yeni bölümü, perşembe günü saat 19.01’de BluTV’de yayımlanacak. (MEDYA SERVİSİ)