19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Siyah Beyaz Aşk'ta duygular açığa çıkıyor

Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı’nın duyguları açığa çıkacak. Aslı ve Ferhat'ın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. Başta Namık olmak üzere herkes farkına varmaya başlıyor!

13 Aralık 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Siyah Beyaz Aşk'ta duygular açığa çıkıyor

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ın üstlendiği Siyah Beyaz Aşk'ın zengin oyuncu kadrosunda Muhammer Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter yer alıyor.

 

SİYAH BEYAZ AŞK 9.BÖLÜM ÖZET

Aslı ve Ferhat'ın arasındakiler giderek duygusal bir hal alıyor. Başta Namık olmak üzere herkes farkına varmaya başlıyor! Aslı ise, Ferhat'ın intikam almasını önlemek için ona engel olmaya çalışıyor! Ferhat, kendisini vuran adamın önünde elinde silah dikiliyor; fakat, karşısındaki kişinin söyledikleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

 

 

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ 

 

SİYAH BEYAZ AŞK KONUSU

Erkeğin kararmış kalbine çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer.  Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü Aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!

Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür.