20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı

Kanal D ekranlarının başarılı yapımlarından biri olan Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

24 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı


Siyah Beyaz Aşk 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yiğit'le de konuşan Ferhat onun da baskısıyla Aslı'ya her şeyi itiraf etmekte kararlı. Yiğit'in tavırları Ferhat'ı kuşkulandırır. Necdet cinayetinin sır perdesini aralamaya çalışan Yiğit işin içine girdikçe adeta karanlık tarafa doğru çekilir. Ferhat bir yandan bu duruma engel olmak için kardeşine yardım etmeye çalışırken diğer yandan Aslı'nın büyük sırrı öğrenmesine de ramak kalmıştır. Siyah Beyaz Aşk merak edilen yeni bölümüyle 23 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında sizlerle! Ekranların sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşkın yapımcılığını D Yapım üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Orkun Çatak oturuyor.
 


Siyah Beyaz 28. Bölümde İzleyiciyi Neler Bekliyor?

Siyah Beyaz Aşk 28. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırmayı yine başarıyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Ferhat Aslı'dan Özge ile ilgili gerçeği sakladığı için kendini çok kötü hissediyor.



İçi içini yiyen Ferhat büyük bir çıkmaza giriyor. Bu konuyu Yiğitle konulan Ferhat ise onun da yol göstermesiyle Aslı'ya her şeyi anlatmaya karar veriyor. Aslı Yeğeni Jülide hakkında aslında ne kadar az şey bildiğini fark ediyor ve onun geçmişini araştırmaya başlıyor. Vildan ile Jülide'nin yakın arkadaşlığı Aslı'yı Özge sırrına bir adım daha yaklaştırıyor. Diğer yandan babası Necdet ile ilgili cinayeti çözmeyi kafasına koyan Yiğit karanlığa doğru sürüklenir. Bunu fark eden Ferhat bir yandan kardeşinin pisliğe batmasına engel olmaya çalışırken bir yandan da Aslı'yı Vildan'dan uzak tutmaya çalışır. Ne var ki Aslı gerçeklere çok yaklaşmıştır. Namık ise Yiğit'in hamlelerine engel olmak için onu takibe alır. Ancak gelişmeler kendisinin bile tahmin edemeyeceği bir hal alır.